4 Yıldır Sancısını Çekiyordu Kapalı Ameliyatla Kurtuldu

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.02.2020 - 20:07, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

4 Yıldır Sancısını Çekiyordu Kapalı Ameliyatla Kurtuldu

Kırşehir'de 4 yıldır böbreğindeki 5 santimetrelik sancısını çeken hasta, yapılan kapalı ameliyatla sağlığına kavuştu. Şiddetli karın ağrısı şikayetiyle Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesine başvuran Kasım A.'nın (47) tetkiklerinde böbreğinde taş olduğu belirlendi.Kapalı yöntemle ameliyat edilen hastanın sol böbreğindeki 5 santimetrelik taş çıkarılarak, 36 saat sonra taburcu edildi. Operasyonla ilgili bilgi veren üroloji uzmanı Opr. Dr. Talip Göktaş, hastanın sol sırt bölgesinden "kapalı yöntemle" bir santimetrelik delik açarak taşı parçaladıklarını, daha sonra da tamamını böbrekten temizlediklerini kaydetti.

Kırşehir'de 4 yıldır böbreğindeki 5 santimetrelik sancısını çeken hasta, yapılan kapalı ameliyatla sağlığına kavuştu.

Şiddetli karın ağrısı şikayetiyle Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesine başvuran Kasım A.'nın (47) tetkiklerinde böbreğinde taş olduğu belirlendi.Kapalı yöntemle ameliyat edilen hastanın sol böbreğindeki 5 santimetrelik taş çıkarılarak, 36 saat sonra taburcu edildi.

Operasyonla ilgili bilgi veren üroloji uzmanı Opr. Dr. Talip Göktaş, hastanın sol sırt bölgesinden "kapalı yöntemle" bir santimetrelik delik açarak taşı parçaladıklarını, daha sonra da tamamını böbrekten temizlediklerini kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.