70 Dakika 10 Kişi Oynadık Serik'i Elimizden Kaçırdık

SPOR 04.02.2023 - 17:19, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

70 Dakika 10 Kişi Oynadık Serik'i Elimizden Kaçırdık

Kırşehir FSK, 70 dakika 10 kişi oynadığı maçta evinde Serik Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı.

Ahi Stadyumunda oynanan karşılaşmada soğuk havaya rağmen yeşil beyazlı taraftarlar takımlarını yalnız bırakmadı.Maçın henüz 27. dakikasında Ahmet Üner, orta sahadaki mücadelede elle oynadığı gerekçesiyle 2. sarıdan kırmızı kart görerek Kırşehir FSK'yı 10 kişi bıraktı.     Bu dakikadan sonra 10 kişi kalmasına rağmen yeşil beyazlılar rakibine karşı üstün bir oyun sergiledi.Maçın 33. dakikasında kaleciyle karşı karşıya kalan Kırşehir FSK oyuncusu Ahmet Sun bu pozisyonu gole çeviremedi ve oyundan alındı. Maçın 39. dakikasında Kırşehir FSK ceza sahası içerisinde elle oynandığı gerekçesiyle çalınan penaltıyı Üstün Bilgi gole çevirerek Serik Belediyespor'u 1-0 öne geçirdi.İlk yarı bu skor ile tamamlandı.     Maçın 2. yarısında etkili olan taraf 10 kişi kalan Kırşehir FSK oldu.Üst üste pozisyonları değerlendiremeyen yeşil beyazlılar kontra atak pozisyonda Savaş Yorulmaz'ın 61. dakikada bulduğu golle maçta eşitliği yakaladı.Bu dakikadan sonra da çok sayıda gol pozisyonu bulan yeşil beyazlılar, bu pozisyonları değerlendiremeyince maç da 1-1 sona erdi.Kırşehir FSK, 70 dakika 10 kişi oynadığı müsabakadan elde ettiği 1 puan ile 12. sıradaki yerini korudu.     İŞTE LİGDE DİĞER SONUÇLAR VE OLUŞAN PUAN DURUMU :
Kırşehir FSK, 70 dakika 10 kişi oynadığı maçta evinde Serik Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı.

Ahi Stadyumunda oynanan karşılaşmada soğuk havaya rağmen yeşil beyazlı taraftarlar takımlarını yalnız bırakmadı.Maçın henüz 27. dakikasında Ahmet Üner, orta sahadaki mücadelede elle oynadığı gerekçesiyle 2. sarıdan kırmızı kart görerek Kırşehir FSK'yı 10 kişi bıraktı.

 

 

Bu dakikadan sonra 10 kişi kalmasına rağmen yeşil beyazlılar rakibine karşı üstün bir oyun sergiledi.Maçın 33. dakikasında kaleciyle karşı karşıya kalan Kırşehir FSK oyuncusu Ahmet Sun bu pozisyonu gole çeviremedi ve oyundan alındı. Maçın 39. dakikasında Kırşehir FSK ceza sahası içerisinde elle oynandığı gerekçesiyle çalınan penaltıyı Üstün Bilgi gole çevirerek Serik Belediyespor'u 1-0 öne geçirdi.İlk yarı bu skor ile tamamlandı.

 

 

Maçın 2. yarısında etkili olan taraf 10 kişi kalan Kırşehir FSK oldu.Üst üste pozisyonları değerlendiremeyen yeşil beyazlılar kontra atak pozisyonda Savaş Yorulmaz'ın 61. dakikada bulduğu golle maçta eşitliği yakaladı.Bu dakikadan sonra da çok sayıda gol pozisyonu bulan yeşil beyazlılar, bu pozisyonları değerlendiremeyince maç da 1-1 sona erdi.Kırşehir FSK, 70 dakika 10 kişi oynadığı müsabakadan elde ettiği 1 puan ile 12. sıradaki yerini korudu.

 

 

İŞTE LİGDE DİĞER SONUÇLAR VE OLUŞAN PUAN DURUMU :

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.