81 ilde 40 bin polisle eş zamanlı huzur operasyonu

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.12.2016 - 10:27, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

81 ilde 40 bin polisle eş zamanlı huzur operasyonu

Türkiye genelinde gerçekleştirilen eş zamanlı huzur operasyonunda Kırşehir’de 7 farklı bölgede ekipler aynı anda düğmeye bastı. Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından İl Merkezi ve 6 ilçe merkezinde aynı anda gerçekleşen operasyonda 355 şahıs kontrol edilirken 191 araçta didik didik arandı. Araçlar da bagaj kısımları aranıp kontrol edilirken sürücü ve araçlarda bulunan şahısların kimlikleri üzerinde GBT taraması yapıldı. Yapılan huzur operasyonuna Kırşehir Emniyetinden KOM Şube Müdürlüğü, TEM Şube Müdürlüğü, Çocuk Şube, Toplum Destekli Polislik Büro, Asayiş Şube Müdürlüğü ve Polis Merkezinde görevli polisler katıldı. İçkili mekanlar, umuma açık alanlar ve kıraathaneler huzur operasyonu kapsamında kontrol edildi. 81 ilde 40 bin polisle eş zamanlı huzur operasyonu Türkiye genelinde ilk kez gerçekleştirilen 'Huzur Türkiye' uygulaması kapsamında yurt genelinde yaklaşık 40 bin polis görev aldı. Türkiye genelinde 40 bin 507 polisin katılımıyla eş zamanlı olarak ‘’Huzur Türkiye’’ uygulaması gerçekleştirildi. İstanbul genelinde yapılan uygulamaya İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Trafik Şube Müdürlüğü de destek verdi.
Türkiye genelinde gerçekleştirilen eş zamanlı huzur operasyonunda Kırşehir’de 7 farklı bölgede ekipler aynı anda düğmeye bastı.

Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından İl Merkezi ve 6 ilçe merkezinde aynı anda gerçekleşen operasyonda 355 şahıs kontrol edilirken 191 araçta didik didik arandı. Araçlar da bagaj kısımları aranıp kontrol edilirken sürücü ve araçlarda bulunan şahısların kimlikleri üzerinde GBT taraması yapıldı.

Yapılan huzur operasyonuna Kırşehir Emniyetinden KOM Şube Müdürlüğü, TEM Şube Müdürlüğü, Çocuk Şube, Toplum Destekli Polislik Büro, Asayiş Şube Müdürlüğü ve Polis Merkezinde görevli polisler katıldı. İçkili mekanlar, umuma açık alanlar ve kıraathaneler huzur operasyonu kapsamında kontrol edildi. 81 ilde 40 bin polisle eş zamanlı huzur operasyonu Türkiye genelinde ilk kez gerçekleştirilen 'Huzur Türkiye' uygulaması kapsamında yurt genelinde yaklaşık 40 bin polis görev aldı. Türkiye genelinde 40 bin 507 polisin katılımıyla eş zamanlı olarak ‘’Huzur Türkiye’’ uygulaması gerçekleştirildi. İstanbul genelinde yapılan uygulamaya İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Trafik Şube Müdürlüğü de destek verdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.