Akçakent'de Akraba Cinayeti

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.10.2017 - 11:33, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Akçakent'de Akraba Cinayeti

Akçakent İlçesi Yaylaözü köyünde çıkan kavga sonrası, 19 yaşındaki Ramazan Demircan tartıştığı çobanı av tüfeğiyle vurdu. İddiaya göre, ilçeye bağlı Yaylaözü köyünde merada hayvanlarını otlatan İsmet Demircan (55) ile aynı zamanda akrabası da olan Ramazan Demircan (19) arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı.Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Ramazan  Demircan, yanında bulunan av tüfeği ile Demircan'a ateş açtı. Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan İsmet Demircan'ın cesedi kaldırıldığı Çiçekdağı Devlet Hastanesinden ön otopsi yapılmak üzere Yerköy Devlet Hastanesine gönderildi. Ramazan Demircan ise, saklandığı 2 kilometre uzaklıktaki evinde jandarma ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.    
Akçakent İlçesi Yaylaözü köyünde çıkan kavga sonrası, 19 yaşındaki Ramazan Demircan tartıştığı çobanı av tüfeğiyle vurdu.

İddiaya göre, ilçeye bağlı Yaylaözü köyünde merada hayvanlarını otlatan İsmet Demircan (55) ile aynı zamanda akrabası da olan Ramazan Demircan (19) arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı.Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Ramazan  Demircan, yanında bulunan av tüfeği ile Demircan'a ateş açtı. Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan İsmet Demircan'ın cesedi kaldırıldığı Çiçekdağı Devlet Hastanesinden ön otopsi yapılmak üzere Yerköy Devlet Hastanesine gönderildi. Ramazan Demircan ise, saklandığı 2 kilometre uzaklıktaki evinde jandarma ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.    
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.