Akın Güneş İçin Kırşehir Belediyesi'nde Tören Düzenlendi

GÜNDEM 25.11.2023 - 14:09, Güncelleme: 25.11.2023 - 13:36
 

Akın Güneş İçin Kırşehir Belediyesi'nde Tören Düzenlendi

Geçirdiği kalp krizi sonucu kaldırıldığı yoğun bakımda hayatını kaybeden İşletme ve İştirakler Müdürü Akın Güneş için Kırşehir Belediyesi önünde tören düzenlendi.Tören sırasında Başkan Ekicioğlu duygu dolu anlar yaşadı.

Kırşehir Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürü Akın Güneş, geçirdiği kalp krizinin ardından 10 günlük yaşam mücadelesini kaybederek hayatını kaybetmişti.Akın Güneş için Kırşehir Belediyesi önünde uğurlama töreni düzenlendi.     Kırşehir Belediyesi önünde düzenlenen törende konuşan Başkan Selahattin Ekicioğlu, '' Bugün sadece Güneş ailesi değil, Kırşehir ağlıyor gökyüzünden belli.Akın kardeşimiz sadece bizim değil Kırşehir'in yoksullarının, fakirlerinin ve ihtiyaç sahiplerinin müdürüydü.Kendisiyle görüştüğümüzde istişare yaptığımızda, Akın dedim; hiç kimseyi boş çevirmeyeceksin.Kim gelirse gelsin.Bütçe 1 ise 5'e çıkaralım.Çünkü Akın bunu adaletli bir şekilde dağıtıyordu.Akın, hiç kimseyi kırmıyordu incitmiyordu.Akın, 33 yıldır Kırşehir Belediyesi'nin 33 yıldır bir neferi ve çalışanı.Cahit Ağabey zamanında başlayıp bügüne kadar hizmet eden bir yol arkadaşımızdı.Kendisini Kırşehir'in büyük bir kesimi tanıyordu.Yardıma muhtaç insanların bir çoğuyla temas halindeydi.Bu temasını da insanlığına borçluyduk biz onun.Her ailenin ihtiyacı olduğunda ve çaresiz kaldıklarında Akın onların yanındaydı.Acımızın tarifi mümkün değil.Ailesinin, Kırşehir Belediyesi çalışanlarının ve Kırşehir Halkı'nın başı sağolsun.Herkesin acısını paylaşıyorum'' sözlerine yer verdi.     Cenaze töreni sırasında duygu yüklü olduğu görülen Başkan Ekicioğlu'nun konuşması sırasına göz yaşlarına hakim olamadığı görüldü.Törenin ardından Akın Güneş'in naaşı ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından defnedilmek Kargın Yenice Köyü'ne gönderildi.
Geçirdiği kalp krizi sonucu kaldırıldığı yoğun bakımda hayatını kaybeden İşletme ve İştirakler Müdürü Akın Güneş için Kırşehir Belediyesi önünde tören düzenlendi.Tören sırasında Başkan Ekicioğlu duygu dolu anlar yaşadı.

Kırşehir Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürü Akın Güneş, geçirdiği kalp krizinin ardından 10 günlük yaşam mücadelesini kaybederek hayatını kaybetmişti. Akın Güneş için Kırşehir Belediyesi önünde uğurlama töreni düzenlendi.

 

 

Kırşehir Belediyesi önünde düzenlenen törende konuşan Başkan Selahattin Ekicioğlu, '' Bugün sadece Güneş ailesi değil, Kırşehir ağlıyor gökyüzünden belli.Akın kardeşimiz sadece bizim değil Kırşehir'in yoksullarının, fakirlerinin ve ihtiyaç sahiplerinin müdürüydü.Kendisiyle görüştüğümüzde istişare yaptığımızda, Akın dedim; hiç kimseyi boş çevirmeyeceksin.Kim gelirse gelsin.Bütçe 1 ise 5'e çıkaralım.Çünkü Akın bunu adaletli bir şekilde dağıtıyordu.Akın, hiç kimseyi kırmıyordu incitmiyordu.Akın, 33 yıldır Kırşehir Belediyesi'nin 33 yıldır bir neferi ve çalışanı.Cahit Ağabey zamanında başlayıp bügüne kadar hizmet eden bir yol arkadaşımızdı.Kendisini Kırşehir'in büyük bir kesimi tanıyordu.Yardıma muhtaç insanların bir çoğuyla temas halindeydi.Bu temasını da insanlığına borçluyduk biz onun.Her ailenin ihtiyacı olduğunda ve çaresiz kaldıklarında Akın onların yanındaydı.Acımızın tarifi mümkün değil.Ailesinin, Kırşehir Belediyesi çalışanlarının ve Kırşehir Halkı'nın başı sağolsun.Herkesin acısını paylaşıyorum'' sözlerine yer verdi.

 

 

Cenaze töreni sırasında duygu yüklü olduğu görülen Başkan Ekicioğlu'nun konuşması sırasına göz yaşlarına hakim olamadığı görüldü.Törenin ardından Akın Güneş'in naaşı ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından defnedilmek Kargın Yenice Köyü'ne gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.