Alkollü Sürücü Bir Aileyi Yok Etti

ASAYİŞ 01.01.2022 - 23:59, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Alkollü Sürücü Bir Aileyi Yok Etti

Aksaray'da, iki otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada kurtulan olmadı ve 7 kişi hayatını kaybetti.Bir aileden 6 kişinin hayatını kaybettiği kazaya sebep olan sürücünün ise alkollü olduğu belirlendi.

Kaza, Aksaray’a bağlı Yeşilova Beldesi yolu 15inci kilometresinde meydana geldi. Nuri Bal (60) yönetimindeki Almanya plakalı otomobil, İbrahim Ergün’ün (47) kullandığı otomobille kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle iki otomobil de hurdaya döndü.     Otomobillerde sıkışan gurbetçi Nuri Bal, diğer otomobilin sürücüsü İbrahim Ergün, eşi Semiha (54), kızları Rumeysa (12), Leyla (22) ile torunları Ceyda (14) ve Aysel, olay yerinde feci şekilde can verdi. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ve itfaiye ekipleri, kazada yaşamını yitirenlerin cansız bedenlerini sıkıştıkları yerden çıkardı.     7 kişinin cenazesi, kaza yerinde yapılan incelemenin ardından Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna götürüldü.     Kazaya sebebiyet veren ve Almanya'da yaşayan gurbetçi Nuri Bal'ın eğlenceden döndüğü ve 2,43 promil alkollü olduğu öğrenildi. Kazada kontrolünü kaybederek karşı şeritten gelen ve Ergün ailesinin içerisinde bulunduğu araca çarpan Nuri Bal.  
Aksaray'da, iki otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada kurtulan olmadı ve 7 kişi hayatını kaybetti.Bir aileden 6 kişinin hayatını kaybettiği kazaya sebep olan sürücünün ise alkollü olduğu belirlendi.

Kaza, Aksaray’a bağlı Yeşilova Beldesi yolu 15inci kilometresinde meydana geldi. Nuri Bal (60) yönetimindeki Almanya plakalı otomobil, İbrahim Ergün’ün (47) kullandığı otomobille kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle iki otomobil de hurdaya döndü.

 

 

Otomobillerde sıkışan gurbetçi Nuri Bal, diğer otomobilin sürücüsü İbrahim Ergün, eşi Semiha (54), kızları Rumeysa (12), Leyla (22) ile torunları Ceyda (14) ve Aysel, olay yerinde feci şekilde can verdi. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ve itfaiye ekipleri, kazada yaşamını yitirenlerin cansız bedenlerini sıkıştıkları yerden çıkardı.

 

 

7 kişinin cenazesi, kaza yerinde yapılan incelemenin ardından Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna götürüldü.

 

 

Kazaya sebebiyet veren ve Almanya'da yaşayan gurbetçi Nuri Bal'ın eğlenceden döndüğü ve 2,43 promil alkollü olduğu öğrenildi.

Kazada kontrolünü kaybederek karşı şeritten gelen ve Ergün ailesinin içerisinde bulunduğu araca çarpan Nuri Bal.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.