Altın Çocuklar Anaokulu İle Kırşehir'de Yeni Bir Seviye

EĞİTİM 15.08.2023 - 14:35, Güncelleme: 15.08.2023 - 12:58
 

Altın Çocuklar Anaokulu İle Kırşehir'de Yeni Bir Seviye

Kırşehir'de hizmete girmeye hazırlanan Altın Çocuklar Anaokulu, yeni eğitim anlayışı ile okul öncesi eğitim alanına yeni bir seviye getirmeye hazırlanıyor.

Eğitim ve öğretimin en öncelikli konular arasında bulunduğu Kırşehir'de yeni bir anaokulu faaliyete geçiyor.Kentpark'ta hizmete girecek olan Altın Çocuklar Anaokulu, tematik sınıfları ve atölyeleri ile okul öncesi eğitime yeni bir seviye getirmeye hazırlanıyor. Kurucu müdür ve okul öncesi öğretmeni Emre Dernek Altın Çocuklar Anaokulu ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi : Yeni bir eğitim-öğretim dönemi başlıyor ve biz Altın Çocuklar Anaokulu olarak çocuklarımızın geleceğini inşa etmenin en temel noktasının anaokulu olduğu biliyoruz. Uluslar arası eğitim çalışmaları da gösteriyor ki okulöncesi dönemde çocuklarımız keşfetmek ve öğrenmek için doğal bir eğilime sahiptirler. 2020 yılında yurtdışında eğitimimi tamamladıktan sonra bu alanda çalışarak çeşitli gözlemler yapma fırsatım oldu. Sonrasında yaptığım araştırmalarla Kırşehir de tescilli marka olarak hizmete başlayan Altın Çocuklar Anaokulu'nun  ilk temelleri atılmış oldu. Bizler okulumuzu tasarlarken Milli Eğitim Bakanlığımızın hazırlamış olduğu Okul Öncesi Eğitim Programını titizlikle inceleyerek çocuklarımızın ve ailelerin ihtiyaçlarını tam manasıyla karşılayacak bir kurum hedefiyle yola çıktık. 19 Ağustos 2023 tarihinde kapılarını açacak olan Altın Çocuklar Anaokulu, çocukların merakını destekleyen, yaratıcılıklarını besleyen ve güvenli bir öğrenme ortamında büyümelerine yardımcı olan bir anaokulu olarak hizmet verecek. Okulumuzda 4 tane tematik sınıf mevcuttur. Bu sınıflar Montessori Sınıfı, Doğa ve Orman Sınıfı, Steam sınıfı ve Akademi sınıfı olarak hizmet verecektir. Sınıfların eğitim içerikleri birbirinden farklıdır. Öğrencilerimiz yaş ve gelişim özelliklerine göre Eğitim komisyonumuz tarafından uygun sınıflarına yerleştirilerek 04 Eylül 2023 tarihinden itibaren eğitimlerine başlayacaktır. Okulumuzda sınıf kapasiteleri 16 ve 20 arasında olup toplam kapasite 75 öğrencidir. Oldukça geniş eğitim alanları, etkinlik alanları ve oyun bahçesi mevcuttur. Aileler isteklerine göre tam gün 08:00-17:00 veya yarım gün olarak eğitim hizmeti alabilirler. Öğrencilerimizin beslenme programı Diyetisyen tarafından takip edilecek olup yemekleri kurum aşçısı tarafından özenle hazırlanacaktır. Kayıt konseptiyle de dikkat çeken okulumuzda kayıt ücreti haricinde velilerimizde başka hiçbir ücret alınmamaktadır. Öğrencilerimizin tüm okul öncesi ihtiyaçları ( kırtasiye-kitap-alan gezileri-hijyen setleri) kurum tarafından sağlanmaktadır. Yeni başlangıçlar her zaman heyecan verici olmuştur ve biz de çocuklarımızın eğitim yolculuğunda onları desteklemek için buradayız. Ailelerimizin bize olan güveniyle, Altın Çocuklar Anaokulu ailesi olarak çocuklarımıza en iyisini sunmayı taahhüt ediyoruz. Okulumuzla ilgili daha detaylı bilgi almak isteyen velilerimizi okulumuza tanışmaya bekliyoruz.   Altın Çocuklar Anaokulu İletişim : 0501 058 59 40
Kırşehir'de hizmete girmeye hazırlanan Altın Çocuklar Anaokulu, yeni eğitim anlayışı ile okul öncesi eğitim alanına yeni bir seviye getirmeye hazırlanıyor.

Eğitim ve öğretimin en öncelikli konular arasında bulunduğu Kırşehir'de yeni bir anaokulu faaliyete geçiyor.Kentpark'ta hizmete girecek olan Altın Çocuklar Anaokulu, tematik sınıfları ve atölyeleri ile okul öncesi eğitime yeni bir seviye getirmeye hazırlanıyor.

Kurucu müdür ve okul öncesi öğretmeni Emre Dernek Altın Çocuklar Anaokulu ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi :

Yeni bir eğitim-öğretim dönemi başlıyor ve biz Altın Çocuklar Anaokulu olarak çocuklarımızın geleceğini inşa etmenin en temel noktasının anaokulu olduğu biliyoruz. Uluslar arası eğitim çalışmaları da gösteriyor ki okulöncesi dönemde çocuklarımız keşfetmek ve öğrenmek için doğal bir eğilime sahiptirler.

2020 yılında yurtdışında eğitimimi tamamladıktan sonra bu alanda çalışarak çeşitli gözlemler yapma fırsatım oldu. Sonrasında yaptığım araştırmalarla Kırşehir de tescilli marka olarak hizmete başlayan Altın Çocuklar Anaokulu'nun  ilk temelleri atılmış oldu.

Bizler okulumuzu tasarlarken Milli Eğitim Bakanlığımızın hazırlamış olduğu Okul Öncesi Eğitim Programını titizlikle inceleyerek çocuklarımızın ve ailelerin ihtiyaçlarını tam manasıyla karşılayacak bir kurum hedefiyle yola çıktık.

19 Ağustos 2023 tarihinde kapılarını açacak olan Altın Çocuklar Anaokulu, çocukların merakını destekleyen, yaratıcılıklarını besleyen ve güvenli bir öğrenme ortamında büyümelerine yardımcı olan bir anaokulu olarak hizmet verecek.

Okulumuzda 4 tane tematik sınıf mevcuttur. Bu sınıflar Montessori Sınıfı, Doğa ve Orman Sınıfı, Steam sınıfı ve Akademi sınıfı olarak hizmet verecektir. Sınıfların eğitim içerikleri birbirinden farklıdır.

Öğrencilerimiz yaş ve gelişim özelliklerine göre Eğitim komisyonumuz tarafından uygun sınıflarına yerleştirilerek 04 Eylül 2023 tarihinden itibaren eğitimlerine başlayacaktır.

Okulumuzda sınıf kapasiteleri 16 ve 20 arasında olup toplam kapasite 75 öğrencidir.

Oldukça geniş eğitim alanları, etkinlik alanları ve oyun bahçesi mevcuttur.

Aileler isteklerine göre tam gün 08:00-17:00 veya yarım gün olarak eğitim hizmeti alabilirler. Öğrencilerimizin beslenme programı Diyetisyen tarafından takip edilecek olup yemekleri kurum aşçısı tarafından özenle hazırlanacaktır.

Kayıt konseptiyle de dikkat çeken okulumuzda kayıt ücreti haricinde velilerimizde başka hiçbir ücret alınmamaktadır.

Öğrencilerimizin tüm okul öncesi ihtiyaçları ( kırtasiye-kitap-alan gezileri-hijyen setleri) kurum tarafından sağlanmaktadır.

Yeni başlangıçlar her zaman heyecan verici olmuştur ve biz de çocuklarımızın eğitim yolculuğunda onları desteklemek için buradayız. Ailelerimizin bize olan güveniyle, Altın Çocuklar Anaokulu ailesi olarak çocuklarımıza en iyisini sunmayı taahhüt ediyoruz.

Okulumuzla ilgili daha detaylı bilgi almak isteyen velilerimizi okulumuza tanışmaya bekliyoruz.

 

Altın Çocuklar Anaokulu İletişim : 0501 058 59 40

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.