Ankara-Kayseri Karayolunda Kilometrelerce Araç Kuyruğu

GÜNDEM 14.04.2024 - 22:09, Güncelleme: 14.04.2024 - 21:54
 

Ankara-Kayseri Karayolunda Kilometrelerce Araç Kuyruğu

Ramazan bayramı dolayısıyla memleketlerine giden vatandaşların dönüş çilesi başladı.Ankara-Kayseri karayolunda kilometrelerce araç kuyruğu var.

Ramazan Bayramı tatili için birçok vatandaş memleketlerine gidiyor.Bu anlamda Kırşehir'in de içinden geçen Ankara-Kayseri Karayolu vatandaşların en çok kullandığı güzergahlar arasında bulunuyor. Ankara-Niğde otoyolunun devreye girmesiyle birlikte Ankara-Kayseri karayolunun Kırşehir kısmındaki yoğunluk önceki senelere göre daha az. Ancak Kırşehir'de sonra Kırıkkale hattında kilometrelerce araç kuyruğu oluşmaya başlıyor.Bu durumun yaşanmasında Samsun hattından gelenlerin de payı büyük. Kilometrelerce araç kuyruğu ve bayram tatili dönüşünde vatandaşların çilesi havadan görüntülendi. Uygulama noktaları kuran ekipler ise sürücüleri yakın takip, hatalı sollama ve aşırı hız yapmamaları konusunda uyarıyor. Karayolları ekipleri de ulaşımın normal seyretmesi amacıyla kara yolundaki bazı kavşaklarda tedbirler aldı.
Ramazan bayramı dolayısıyla memleketlerine giden vatandaşların dönüş çilesi başladı.Ankara-Kayseri karayolunda kilometrelerce araç kuyruğu var.

Ramazan Bayramı tatili için birçok vatandaş memleketlerine gidiyor.Bu anlamda Kırşehir'in de içinden geçen Ankara-Kayseri Karayolu vatandaşların en çok kullandığı güzergahlar arasında bulunuyor.

Ankara-Niğde otoyolunun devreye girmesiyle birlikte Ankara-Kayseri karayolunun Kırşehir kısmındaki yoğunluk önceki senelere göre daha az.

Ancak Kırşehir'de sonra Kırıkkale hattında kilometrelerce araç kuyruğu oluşmaya başlıyor.Bu durumun yaşanmasında Samsun hattından gelenlerin de payı büyük.

Kilometrelerce araç kuyruğu ve bayram tatili dönüşünde vatandaşların çilesi havadan görüntülendi.

Uygulama noktaları kuran ekipler ise sürücüleri yakın takip, hatalı sollama ve aşırı hız yapmamaları konusunda uyarıyor.

Karayolları ekipleri de ulaşımın normal seyretmesi amacıyla kara yolundaki bazı kavşaklarda tedbirler aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.