Ankaralılar Petlas'a Tepki Gösterdiler Sponsorluğu Kaptılar

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.10.2017 - 13:41, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Ankaralılar Petlas'a Tepki Gösterdiler Sponsorluğu Kaptılar

Geçtiğimiz günlerde , Göztepe Spor kulübü ile sponsorluk antlaşması imzalayan Petlas, özellikle Ankaralıların yoğun tepkisiyle karşılaşınca Ankaragücü ile sponsorluk antlaşması görüşmelerine başladı. Daha önce Karşıyaka ile sponsorluk antlaşması bulunduğunu gündeme getirdiğimiz AKO Holding bünyesinde bulunan ve Kırşehir'de üretim yapan Petlas firması, geçtiğimiz günlerde de Göztepe Spor Kulübü ile sponsorluk antlaşması imzalamıştı.Antlaşmanın ardından Petlas, özellikle Ankaralılardan yoğun şekilde tepki gördü.Bundan sonra Petlas lastiği takmayacaklarını dile getiren Ankaralılar, Petlas'ın lastiklerini Ankara'da pazarladığını ancak İzmir'e destek verdiğini belirterek , firmayı protesto etti.Bu tepki ve protestoların ardından Ankaragücü  , Petlas'ın kendilerine sponsorluk antlaşması için teklifte bulunduğunu açıkladı. Böylece Ankaralılar , Petlas'a tepki göstererek sponsorluk antlaşmasını da kapmış oldular. KIRŞEHİR'DE İSE DURUM DAHA FARKLI... Bilindiği gibi Petlas'ın Göztepe ve Karşıyaka spor Kulübü ile sponsorluk antlaşması yapılması gazetemiz tarafından gündeme getirilmiş.Kırşehir'de üretim yapan Petlas'ın Kırşehir Belediyespor'a destek vermediği belirtilmişti.Ancak Kırşehir'de durum Ankara'dakinden farklı...Kıreşhirli Vatandaşlar bu konuda ikiye bölünmüş durumda. Bir kısmı Petlas'ı eleştirirken , bir kısım ise Petlas'a bu konuda destek veriyor.
Geçtiğimiz günlerde , Göztepe Spor kulübü ile sponsorluk antlaşması imzalayan Petlas, özellikle Ankaralıların yoğun tepkisiyle karşılaşınca Ankaragücü ile sponsorluk antlaşması görüşmelerine başladı.

Daha önce Karşıyaka ile sponsorluk antlaşması bulunduğunu gündeme getirdiğimiz AKO Holding bünyesinde bulunan ve Kırşehir'de üretim yapan Petlas firması, geçtiğimiz günlerde de Göztepe Spor Kulübü ile sponsorluk antlaşması imzalamıştı.Antlaşmanın ardından Petlas, özellikle Ankaralılardan yoğun şekilde tepki gördü.Bundan sonra Petlas lastiği takmayacaklarını dile getiren Ankaralılar, Petlas'ın lastiklerini Ankara'da pazarladığını ancak İzmir'e destek verdiğini belirterek , firmayı protesto etti.Bu tepki ve protestoların ardından Ankaragücü  , Petlas'ın kendilerine sponsorluk antlaşması için teklifte bulunduğunu açıkladı. Böylece Ankaralılar , Petlas'a tepki göstererek sponsorluk antlaşmasını da kapmış oldular.

KIRŞEHİR'DE İSE DURUM DAHA FARKLI... Bilindiği gibi Petlas'ın Göztepe ve Karşıyaka spor Kulübü ile sponsorluk antlaşması yapılması gazetemiz tarafından gündeme getirilmiş.Kırşehir'de üretim yapan Petlas'ın Kırşehir Belediyespor'a destek vermediği belirtilmişti.Ancak Kırşehir'de durum Ankara'dakinden farklı...Kıreşhirli Vatandaşlar bu konuda ikiye bölünmüş durumda. Bir kısmı Petlas'ı eleştirirken , bir kısım ise Petlas'a bu konuda destek veriyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.