Arazi Almak İçin Kırşehir'den Ayrılan Adam Hayatını Kaybetti

ASAYİŞ 08.01.2024 - 13:20, Güncelleme: 08.01.2024 - 13:07
 

Arazi Almak İçin Kırşehir'den Ayrılan Adam Hayatını Kaybetti

Kırşehir'den Afyon'a arazi almak için giden S.B. isimli vatandaş fenalaşarak kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.Darp edildiği öğrenilen talihsiz adamın darp edildiği belirlendi.

Olay, Sandıklı İlçesi'ne bağlı Sorkun Köyü'nde meydana geldi.Satılığa çıkarılan bir arazi için A.G. isimli şahısla irtibata geçen S.B., Kırşehir'den yola çıktı.Afyon'da araziyi gören Kırşehirli vatandaş, A.G. ile yaptığı pazarlığın ardından anlaşma sağladı.Arazi sahibi akşam olduğunu söyleyerek alıcıyı evinde misafir etmek istedi.Teklifi kabul eden S.B. fenalaştığı iddiasıyla hastaneye kaldırıldı.Burada yapılan müdahalade kurtarılamayan talihsiz adamın vücudunda yapılan ilk tespitlerde kafa ve sırt bölgesinde darp izlerine rastlandı. Olay sonrası harekete geçen jandarma ekipleri S.B.'nin yanında bulunduğu ve sonrasında kaçtığı tespit edilen iki şahsı yakalamak için çalışma başlattı. Ekipleri önce şahısların kaçarken kullandıkları otomobilin peşine düştü. Sonrasında ise aracı Ankara'da durdurarak içerisindeki E.G. (31) ve M.G. (31) isimli şahısları gözaltına aldı. Şahısların jandarmadaki işlemlerinin devam ettiği bildirilirken, olayla ilgili savcılık tarafından başlatılan soruşturmanın sürdüğü bildirildi.
Kırşehir'den Afyon'a arazi almak için giden S.B. isimli vatandaş fenalaşarak kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.Darp edildiği öğrenilen talihsiz adamın darp edildiği belirlendi.

Olay, Sandıklı İlçesi'ne bağlı Sorkun Köyü'nde meydana geldi.Satılığa çıkarılan bir arazi için A.G. isimli şahısla irtibata geçen S.B., Kırşehir'den yola çıktı.Afyon'da araziyi gören Kırşehirli vatandaş, A.G. ile yaptığı pazarlığın ardından anlaşma sağladı.Arazi sahibi akşam olduğunu söyleyerek alıcıyı evinde misafir etmek istedi.Teklifi kabul eden S.B. fenalaştığı iddiasıyla hastaneye kaldırıldı.Burada yapılan müdahalade kurtarılamayan talihsiz adamın vücudunda yapılan ilk tespitlerde kafa ve sırt bölgesinde darp izlerine rastlandı.

Olay sonrası harekete geçen jandarma ekipleri S.B.'nin yanında bulunduğu ve sonrasında kaçtığı tespit edilen iki şahsı yakalamak için çalışma başlattı. Ekipleri önce şahısların kaçarken kullandıkları otomobilin peşine düştü. Sonrasında ise aracı Ankara'da durdurarak içerisindeki E.G. (31) ve M.G. (31) isimli şahısları gözaltına aldı.

Şahısların jandarmadaki işlemlerinin devam ettiği bildirilirken, olayla ilgili savcılık tarafından başlatılan soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.