Atanamayan Öğretmenlerden İYİ Parti'ye Ziyaret

EĞİTİM 15.11.2022 - 21:17, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Atanamayan Öğretmenlerden İYİ Parti'ye Ziyaret

Kırşehir İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Zafer Satılmış atanamayan öğretmenlere ilişkin açıklamada bulunarak; Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in tepki çeken hareketini eleştirdi.

Atanamayan öğretmenlerle bir araya geldiklerini belirten İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Zafer Satılmış konu ile ilgili açıklamasında şu ifadelere yer verdi ; Onların sorunlarını ve taleplerini dinledik, hazırladıkları dosyayı teslim alarak İYİ Partimizin Genel Merkezine götüreceğim.Cumhuriyetin 100. yılında 100 bin öğretmen ataması bekliyorlar. Mevcut iktidar her konunda işine geldiği gibi davranıyor. Maalesef hayalleri olan gençlere karşı da keyfi bir muamele var. Belki de o gençlerden bazıları nişanlı yada evli, belkide bazıları evlenebilmek için bir yuva kurmak için sizin atama yapmanızı bekliyorlar. İktidar ekonomiden tarıma sağlıktan dış politikaya gençliğe her konu da yanlışlarla dolu ve eğitim - öğretim konusu da bunun cabası.  Aynı bakış açının bir kötü uygulaması da yeni yaşandı. Daha önce; mühendisler de atanamıyor ama öğretmenler gibi ağlamıyor diyen Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer bugün umursamaz davranışlarına yenisini ekledi. MEB Bakanı Mahmut Özer, atanamayan öğretmenler çiçek vererek taleplerini anlatmak istedi. Maalesef ki bakan kulağı ile oynayarak yani kulak tıkayarak dinledi. İktidar sorunları dinlemeyecekse çözüm bulamayacaksa ne için o makamlarda bulunuyorlar. Binlerce mezun genç öğretmen olma hayali kuruyor. Ancak, söylemeliyim ki İYİ Partimizde kimse gençlere kulak tıkamaz, tam aksine onları canı gönülden dinler.  Atanamayan öğretmenlerimiz başta olmak üzere, gençlerimize bir kez daha söylüyoruz ki, 2023 de iktidara geldiğimiz de hepsinin sorunları çözeceğiz, gerekli adımları atacağız.
Kırşehir İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Zafer Satılmış atanamayan öğretmenlere ilişkin açıklamada bulunarak; Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in tepki çeken hareketini eleştirdi.

Atanamayan öğretmenlerle bir araya geldiklerini belirten İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Zafer Satılmış konu ile ilgili açıklamasında şu ifadelere yer verdi ;

Onların sorunlarını ve taleplerini dinledik, hazırladıkları dosyayı teslim alarak İYİ Partimizin Genel Merkezine götüreceğim.Cumhuriyetin 100. yılında 100 bin öğretmen ataması bekliyorlar.

Mevcut iktidar her konunda işine geldiği gibi davranıyor. Maalesef hayalleri olan gençlere karşı da keyfi bir muamele var. Belki de o gençlerden bazıları nişanlı yada evli, belkide bazıları evlenebilmek için bir yuva kurmak için sizin atama yapmanızı bekliyorlar. İktidar ekonomiden tarıma sağlıktan dış politikaya gençliğe her konu da yanlışlarla dolu ve eğitim - öğretim konusu da bunun cabası. 

Aynı bakış açının bir kötü uygulaması da yeni yaşandı. Daha önce; mühendisler de atanamıyor ama öğretmenler gibi ağlamıyor diyen Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer bugün umursamaz davranışlarına yenisini ekledi. MEB Bakanı Mahmut Özer, atanamayan öğretmenler çiçek vererek taleplerini anlatmak istedi. Maalesef ki bakan kulağı ile oynayarak yani kulak tıkayarak dinledi.

İktidar sorunları dinlemeyecekse çözüm bulamayacaksa ne için o makamlarda bulunuyorlar. Binlerce mezun genç öğretmen olma hayali kuruyor. Ancak, söylemeliyim ki İYİ Partimizde kimse gençlere kulak tıkamaz, tam aksine onları canı gönülden dinler. 

Atanamayan öğretmenlerimiz başta olmak üzere, gençlerimize bir kez daha söylüyoruz ki, 2023 de iktidara geldiğimiz de hepsinin sorunları çözeceğiz, gerekli adımları atacağız.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.