Bahçeci , ''Asgari Ücretin Üzerinde Maaş Ödüyoruz''

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.12.2018 - 17:41, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Bahçeci , ''Asgari Ücretin Üzerinde Maaş Ödüyoruz''

Kemal Kılıçdaroğlu'nın CHP Belediyelerde ki asgari ücret açıklamasının ardından bir açıklama da Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci'den geldi. Kemal Kılıçdaroğlu'nun CHP Belediyelerindeki asgari ücretin ocaktan itibaren 2200 TL yapıldığını açıklamasının ardından Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Kırşehir Belediyesi'nde ki şirket çalışanlarına asgari ücretin üzerinde ücret ödendiğini açıkladı.Belediye bünyesindeki şirket personellerinin maaşlarını asgari ücretin %10 ile %140'ı üzerinde aldığını belirten Bahçeci, ''10 yıllık süreç içerisinde en büyük gayretlerinin işçi maaşlarının zamanında ödenmesi olduğunu belirtti.


Kemal Kılıçdaroğlu'nın CHP Belediyelerde ki asgari ücret açıklamasının ardından bir açıklama da Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci'den geldi.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun CHP Belediyelerindeki asgari ücretin ocaktan itibaren 2200 TL yapıldığını açıklamasının ardından Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Kırşehir Belediyesi'nde ki şirket çalışanlarına asgari ücretin üzerinde ücret ödendiğini açıkladı.Belediye bünyesindeki şirket personellerinin maaşlarını asgari ücretin %10 ile %140'ı üzerinde aldığını belirten Bahçeci, ''10 yıllık süreç içerisinde en büyük gayretlerinin işçi maaşlarının zamanında ödenmesi olduğunu belirtti.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.