Balonlar Seyfe Gölü Semalarında Havalanacak

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.09.2019 - 16:15, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Balonlar Seyfe Gölü Semalarında Havalanacak

Kırşehir Belediyesi tarafından başlatılan turizm atağı çerçevesinde Kapadokya bölgesinde oldukça ilgi çeken ''Balon Turizmi'' için Seyfe Gölü ve çevresi belirlendi. Geçtiğimiz günlerde ilk kafilesi gelen yabancı turistlerden ilk etapta 15 bininin Kırşehir'e getirilmesi hedefleniyor.Rezervasyonlar 6 ay önceden yapıldığı için günü birlik Kırşehir'e gelen yabancı turistler bu sürenin ardından Kırşehir'de konaklamaya da başlayacaklar. ''BALONLAR SEYFE SEMALARINDA HAVALANACAK'' Kapadokya'da yabancı turistleri çeken en önemli etkinliklerden birisi de ''Balon Turizmi''...Kırşehir'e gelen yabancı turistler de en çok balonları sevdiklerini ve bunun için geldiklerinin belirtirken , Kırşehir de ''Balon Turizmi'' için ilk adımları attı.Balon Turizminin en önemli noktalarından birisi de manzara...Kırşehir'de balon turizmi için ise manzarası ile kendisine hayran bırakan Seyfe Gölü...Seyfe Gölünden balonlarla uçacak turistler bir tarafta seyfe gölü , diğer tarafta Erciyes Dağı, Flamingolar ve Rüzgar tribünlerini seyredebilecekler.

Kırşehir Belediyesi tarafından başlatılan turizm atağı çerçevesinde Kapadokya bölgesinde oldukça ilgi çeken ''Balon Turizmi'' için Seyfe Gölü ve çevresi belirlendi.

Geçtiğimiz günlerde ilk kafilesi gelen yabancı turistlerden ilk etapta 15 bininin Kırşehir'e getirilmesi hedefleniyor.Rezervasyonlar 6 ay önceden yapıldığı için günü birlik Kırşehir'e gelen yabancı turistler bu sürenin ardından Kırşehir'de konaklamaya da başlayacaklar.

''BALONLAR SEYFE SEMALARINDA HAVALANACAK''

Kapadokya'da yabancı turistleri çeken en önemli etkinliklerden birisi de ''Balon Turizmi''...Kırşehir'e gelen yabancı turistler de en çok balonları sevdiklerini ve bunun için geldiklerinin belirtirken , Kırşehir de ''Balon Turizmi'' için ilk adımları attı.Balon Turizminin en önemli noktalarından birisi de manzara...Kırşehir'de balon turizmi için ise manzarası ile kendisine hayran bırakan Seyfe Gölü...Seyfe Gölünden balonlarla uçacak turistler bir tarafta seyfe gölü , diğer tarafta Erciyes Dağı, Flamingolar ve Rüzgar tribünlerini seyredebilecekler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.