Başkan Ekicioğlu, ''Samimiyetle Görüş ve Öneri Bildirilmesi Bize Enerji Veriyor''

GÜNDEM 16.10.2023 - 12:59, Güncelleme: 16.10.2023 - 12:16
 

Başkan Ekicioğlu, ''Samimiyetle Görüş ve Öneri Bildirilmesi Bize Enerji Veriyor''

Kırşehir'de vatandaşları ve esnafı ziyaret eden Başkan Ekicioğlu, '' hemşehrilerimiz ve gençlerimiz görüş ve önerilerini bize samimi bir şekilde iletmeleri bize enerji veriyor'' dedi.

Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu sık sık şehir merkezinde gezerek vatandaşların ve esnafların görüş ve önerilerini dinliyor.Şehir içindeki kaldırım ve peyzaj çalışmalarının esnaf tarafından beğeniyle karşılandığını belirten Başkan Ekicioğlu, ''  Hemşehrilerimizin, gençlerimizin, üniversite öğrencilerinin görüş ve önerilerini samimi bir şekilde iletmeleri de bizlere ayrıca enerji veriyor.” dedi.      Çalışmaların çok kısa bir süre içerisinde tamamlandığını dile getiren Başkan Ekicioğlu, '' Özellikle bu konu ile ilgili güzel geri dönüşler alıyoruz.Planlı ve programlı yapılan çalışmalar vatandaşları mağdur etmediği gibi; şehir merkezini daha yaşanabilir hale getiren çalışmalarımız karşısında esnaflar, işlerinin daha iyi hale gelidiğini dile getiriyorlar.Onların bu ifadeleri bizleri çok mutlu ediyor'' sözlerini kaydetti.     Başkan Ekicioğlu da Kırşehir Belediyesi olarak, söz verdikleri tüm projeleri hayata geçirerek Kırşehir halkının ve esnafımızın daha modern bir Kırşehir’de yaşaması için ara vermeden çalışmaya devam edeceklerini söyledi.     Saha ziyaretleri sırasında özellikle üniversiteli gençler, Başkan Ekicioğlu ile sohbet ederek görüş ve önerilerini ilettiler.
Kırşehir'de vatandaşları ve esnafı ziyaret eden Başkan Ekicioğlu, '' hemşehrilerimiz ve gençlerimiz görüş ve önerilerini bize samimi bir şekilde iletmeleri bize enerji veriyor'' dedi.

Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu sık sık şehir merkezinde gezerek vatandaşların ve esnafların görüş ve önerilerini dinliyor.Şehir içindeki kaldırım ve peyzaj çalışmalarının esnaf tarafından beğeniyle karşılandığını belirten Başkan Ekicioğlu, ''  Hemşehrilerimizin, gençlerimizin, üniversite öğrencilerinin görüş ve önerilerini samimi bir şekilde iletmeleri de bizlere ayrıca enerji veriyor.” dedi. 

 

 

Çalışmaların çok kısa bir süre içerisinde tamamlandığını dile getiren Başkan Ekicioğlu, '' Özellikle bu konu ile ilgili güzel geri dönüşler alıyoruz.Planlı ve programlı yapılan çalışmalar vatandaşları mağdur etmediği gibi; şehir merkezini daha yaşanabilir hale getiren çalışmalarımız karşısında esnaflar, işlerinin daha iyi hale gelidiğini dile getiriyorlar.Onların bu ifadeleri bizleri çok mutlu ediyor'' sözlerini kaydetti.

 

 

Başkan Ekicioğlu da Kırşehir Belediyesi olarak, söz verdikleri tüm projeleri hayata geçirerek Kırşehir halkının ve esnafımızın daha modern bir Kırşehir’de yaşaması için ara vermeden çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

 

 

Saha ziyaretleri sırasında özellikle üniversiteli gençler, Başkan Ekicioğlu ile sohbet ederek görüş ve önerilerini ilettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.