Bize Her Yer Kırşehir !

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.03.2018 - 15:08, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Bize Her Yer Kırşehir !

Bölgesel Amatör Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Kırşehir Belediyespor zorlu Ankara deplasmanında Sincan Belediyespor'u 1-0 mağlup etti. Maç öncesinde Kırşehir'den 40 araç Ankara'ya gitti.Anakara'da bulunan Kırşehirliler de maça akın edince Kırşehir Belediyespor maçı evinde gibi oynadı.Maç boyunca takımlarına destek olan yeşil beyazlı taraftarlar takımlarının galibiyetinde de büyük rol oynadı.90 dakika boyunca maçın hakemi  Sefa Bozdağ takdir haklarını Sincan Belediyespor'dan yana kullanması ise yeşil beyazlıları çıldırttı. Maçın ilk yarısında her iki takımda karşılık buldukları pozisyonları değerlendiremedi ve ilk yarı 0-0'lık skor ile tamamlandı.Maçın ikinci yarısında etkili olan taraf Kırşehir Belediyespor üst üste ataklardan sonuç alamadı.Maçın 72. dakikasında ceza sahası içerisinde topla buluşan Kırşehir Belediyespor'un başarılı kanat oyuncusu Tugay Tiryaki takımını 1-0 öne geçirdi ve maçta bu skorla bitti.Maç sonunda yeşil beyazlı futbolcular büyük sevinç yaşarken galibiyet coşkusunu yeşil beyazlı tribünlerle birlikte yaşadılar. Kırşehir Belediyespor bu galibiyetle puanını 48'e yükseltirken 2. sıradaki yerini korudu.Kırşehir Belediyespor ile liderlik mücadelesi veren ve 1 maç fazlası bulunan Bartınspor ise Kırıkkale'de Anadolu Kırıkkale'yi 5-1 'lik skor ile yendi ve puanını 51'e yükseltti.Bir diğer önemli maçta Karadeniz Ereğli Belediyespor Çankırı'da 1074 Çankırı Belediyespor'u 4-2 yendi ve puanını 46'ya yükseltti. Kırşehir Belediyespor gelecek hafta evinde ligde kalma mücadelesi veren Yeniçağaspor ile karşılaşacak. KIRŞEHİR BELEDİYESPOR'UN 10 NUMARALI OYUNCUSU ABDUL RAZZAK OMAR SİNCAN BELEDİYESPOR KARŞISINDA DA ETKİLİ BİR OYUN SERGİLEDİ
Bölgesel Amatör Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Kırşehir Belediyespor zorlu Ankara deplasmanında Sincan Belediyespor'u 1-0 mağlup etti.

Maç öncesinde Kırşehir'den 40 araç Ankara'ya gitti.Anakara'da bulunan Kırşehirliler de maça akın edince Kırşehir Belediyespor maçı evinde gibi oynadı.Maç boyunca takımlarına destek olan yeşil beyazlı taraftarlar takımlarının galibiyetinde de büyük rol oynadı.90 dakika boyunca maçın hakemi  Sefa Bozdağ takdir haklarını Sincan Belediyespor'dan yana kullanması ise yeşil beyazlıları çıldırttı.

Maçın ilk yarısında her iki takımda karşılık buldukları pozisyonları değerlendiremedi ve ilk yarı 0-0'lık skor ile tamamlandı.Maçın ikinci yarısında etkili olan taraf Kırşehir Belediyespor üst üste ataklardan sonuç alamadı.Maçın 72. dakikasında ceza sahası içerisinde topla buluşan Kırşehir Belediyespor'un başarılı kanat oyuncusu Tugay Tiryaki takımını 1-0 öne geçirdi ve maçta bu skorla bitti.Maç sonunda yeşil beyazlı futbolcular büyük sevinç yaşarken galibiyet coşkusunu yeşil beyazlı tribünlerle birlikte yaşadılar.

Kırşehir Belediyespor bu galibiyetle puanını 48'e yükseltirken 2. sıradaki yerini korudu.Kırşehir Belediyespor ile liderlik mücadelesi veren ve 1 maç fazlası bulunan Bartınspor ise Kırıkkale'de Anadolu Kırıkkale'yi 5-1 'lik skor ile yendi ve puanını 51'e yükseltti.Bir diğer önemli maçta Karadeniz Ereğli Belediyespor Çankırı'da 1074 Çankırı Belediyespor'u 4-2 yendi ve puanını 46'ya yükseltti.

Kırşehir Belediyespor gelecek hafta evinde ligde kalma mücadelesi veren Yeniçağaspor ile karşılaşacak.

KIRŞEHİR BELEDİYESPOR'UN 10 NUMARALI OYUNCUSU ABDUL RAZZAK OMAR SİNCAN BELEDİYESPOR KARŞISINDA DA ETKİLİ BİR OYUN SERGİLEDİ
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.