Bolu Et Mangal'dan Özel Kampanya

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.10.2019 - 13:35, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Bolu Et Mangal'dan Özel Kampanya

Kırşehir'de restoran sektöründe yaptığı kampanyalarla adından sıkça söz ettiren Bolu Et Mangal yeni bir kampanya daha açıkladı. Ankara-Kayseri karayolu üzerinde geniş ve nezih salonunda hem Kırşehir'e hem de il dışından pek çok vatandaşa hizmet veren Bolu Et Mangal geçtiğimiz aylarda kuruluş yıl dönümüne özel kampanya düzenlemişti. Hesaplı Mangalcı sloganıyla Bolu Et Mangal bu kez de karışık ızgara, meze ve künefe için toplam 35 TL'lik fiyat kampanyasıyla karşımıza çıkıyor.30 Eylül ve 20 Şubat tarihleri arasında geçerli olacak kampanya şimdiden ilgi görmeye başladı bile;

Kırşehir'de restoran sektöründe yaptığı kampanyalarla adından sıkça söz ettiren Bolu Et Mangal yeni bir kampanya daha açıkladı.

Ankara-Kayseri karayolu üzerinde geniş ve nezih salonunda hem Kırşehir'e hem de il dışından pek çok vatandaşa hizmet veren Bolu Et Mangal geçtiğimiz aylarda kuruluş yıl dönümüne özel kampanya düzenlemişti.

Hesaplı Mangalcı sloganıyla Bolu Et Mangal bu kez de karışık ızgara, meze ve künefe için toplam 35 TL'lik fiyat kampanyasıyla karşımıza çıkıyor.30 Eylül ve 20 Şubat tarihleri arasında geçerli olacak kampanya şimdiden ilgi görmeye başladı bile;

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.