Boztepe'de İşlenen Cinayette Sanığa Ağırlaştırılmış Müebbet

ASAYİŞ 22.06.2023 - 13:45, Güncelleme: 22.06.2023 - 17:09
 

Boztepe'de İşlenen Cinayette Sanığa Ağırlaştırılmış Müebbet

Kırşehir'de vahşice işlenen cinayette sanık, talimatı köpekten aldığını söyleyerek kendisini savunmuştu.Mahkeme sanığı ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasıyla cezalandırdı.

Yaklaşık 1 yıl önce Boztepe İlçesi'ne bağlı Uzunpınar Köyü'nde ikamet eden Hamdi Aydoğan'ın evine dönmemesi üzerine başlatılan çalışma sonucu 30 yaşındaki Aydoğan'ın cansız bedeni, Çevirme Köyü yakınlarındaki boş arazide bulunmuştu.Yapılan ilk incelemede ise Aydoğan'ın boğularak öldürüldüğü tespit edildi.Jandarma, Hamdi Aydoğan'ın katilini bulmak için en son görüştüğü kişileri inceledi ve son olarak 31 yaşındaki Bayram Erdoğdu ile görüştüğünü belirledi.Gözaltına alınan Erdoğdu suçunu itiraf etti ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.     ''40 BİN TL BORÇLANDIM, 300 BİN TL İSTEDİ'' Kırşehir Adliye'sinde görülen karar duruşmasında, Hamdi Aydoğan'ı alacak meselesi yüzünden öldürdüğünü belirten Erdoğdu, ''Kendisinden 40 bin TL karşılığında 4 büyükbaş hayvan alarak boş senede imza attım.Daha sonra bana borcumun 300 bin TL olduğunu söyledi.Bunun üzerine tartışmaya başladık ve kavga ettik.Bir anlık öfkeyle yerden aldığım baltayı kafasına vurdum, bayıldı.Öldürme amacım yoktu.Sonra köpeğim bana onu öldürmem gerektiğini yoksa onun beni öldüreceğini söyledi.Ben de eşeğimini boynundaki ipi çözdüm ve Hamdi'yi boğarak öldürdüm.   KÖPEKTEN TALİMAT ALDIĞINI BELİRTEREK KARARA İTİRAZ ETTİ Mahkeme heyeti , kasten öldürme suçundan sanık Bayram Erdoğdu'ya ağırlaştırılmış müebbet hapis; yağma suçundan ise 10 yıl hapis cezası verdi Daha önce alınan raporla akli dengesinin yerinde olduğu belirlenen Bayram Erdoğdu, karara itiraz ederek '' Ben talimat üzerine kendisini öldürdüm.O yüzden bana verilen cezayı kabul etmiyorum'' ifadelerini kullandı.
Kırşehir'de vahşice işlenen cinayette sanık, talimatı köpekten aldığını söyleyerek kendisini savunmuştu.Mahkeme sanığı ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasıyla cezalandırdı.

Yaklaşık 1 yıl önce Boztepe İlçesi'ne bağlı Uzunpınar Köyü'nde ikamet eden Hamdi Aydoğan'ın evine dönmemesi üzerine başlatılan çalışma sonucu 30 yaşındaki Aydoğan'ın cansız bedeni, Çevirme Köyü yakınlarındaki boş arazide bulunmuştu.Yapılan ilk incelemede ise Aydoğan'ın boğularak öldürüldüğü tespit edildi.Jandarma, Hamdi Aydoğan'ın katilini bulmak için en son görüştüğü kişileri inceledi ve son olarak 31 yaşındaki Bayram Erdoğdu ile görüştüğünü belirledi.Gözaltına alınan Erdoğdu suçunu itiraf etti ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

 

''40 BİN TL BORÇLANDIM, 300 BİN TL İSTEDİ''

Kırşehir Adliye'sinde görülen karar duruşmasında, Hamdi Aydoğan'ı alacak meselesi yüzünden öldürdüğünü belirten Erdoğdu, ''Kendisinden 40 bin TL karşılığında 4 büyükbaş hayvan alarak boş senede imza attım.Daha sonra bana borcumun 300 bin TL olduğunu söyledi.Bunun üzerine tartışmaya başladık ve kavga ettik.Bir anlık öfkeyle yerden aldığım baltayı kafasına vurdum, bayıldı.Öldürme amacım yoktu.Sonra köpeğim bana onu öldürmem gerektiğini yoksa onun beni öldüreceğini söyledi.Ben de eşeğimini boynundaki ipi çözdüm ve Hamdi'yi boğarak öldürdüm.

 

KÖPEKTEN TALİMAT ALDIĞINI BELİRTEREK KARARA İTİRAZ ETTİ

Mahkeme heyeti , kasten öldürme suçundan sanık Bayram Erdoğdu'ya ağırlaştırılmış müebbet hapis; yağma suçundan ise 10 yıl hapis cezası verdi Daha önce alınan raporla akli dengesinin yerinde olduğu belirlenen Bayram Erdoğdu, karara itiraz ederek '' Ben talimat üzerine kendisini öldürdüm.O yüzden bana verilen cezayı kabul etmiyorum'' ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.