Bu Ameliyatlar Guinness Rekorlar Kitabına Girecek

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.06.2019 - 13:40, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Bu Ameliyatlar Guinness Rekorlar Kitabına Girecek

İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi'nde aynı anda 5 hastaya karaciğer nakli yapılıyor.Aralarında Kırşehirli Doktor Volkan İnce'nin de bulunduğu ekip Guinness rekorlar kitabına başvurdu. Malatya'da İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi , eş zamanlı olarak 5 karaciğer nakil ameliyatı yaptı.13 saatlik operasyonların ardından 5 naklin de başarıyla tamamlandığı bildirildi.10 ayrı odada gerçekleştirilen ameliyatlardan birini de Kırşehirli Doç. Dr. Volkan İnce gerçekleştirdi. Doç. Dr. Volkan İnce konu ile ilgili açıklamasında "Ameliyatlar şeffaf bir şekilde tamamlandı ve kayıt altına alındı. Bütün ameliyatlar görüntü kaydına alındı. Bu üstün başarılı ameliyatları gerçekleştiren, aramızda olan bütün ekibimize teşekkür ediyorum, gurur duyuyorum. Ülkemiz için büyük kazanç olduğunu ifade etmek istiyorum." diye konuştu. TIP TARİHİNE GEÇECEK Ameliyatlar, Prof. Dr. Şükrü Emre, Azerbaycan'dan Prof. Dr. Nuru Bayramov, Malatya Valisi Aydın Baruş, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, Turgut Özal Tıp Merkezi Başhekimi Prof. Dr. Ali Beytur, İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Recep Bentli ve noter şahitliğinde gerçekleştirildi. Guinness Rekorlar kitabı için başvurulan ameliyatlar tıp tarihine geçecek.
İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi'nde aynı anda 5 hastaya karaciğer nakli yapılıyor.Aralarında Kırşehirli Doktor Volkan İnce'nin de bulunduğu ekip Guinness rekorlar kitabına başvurdu.

Malatya'da İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi , eş zamanlı olarak 5 karaciğer nakil ameliyatı yaptı.13 saatlik operasyonların ardından 5 naklin de başarıyla tamamlandığı bildirildi.10 ayrı odada gerçekleştirilen ameliyatlardan birini de Kırşehirli Doç. Dr. Volkan İnce gerçekleştirdi.

Doç. Dr. Volkan İnce konu ile ilgili açıklamasında "Ameliyatlar şeffaf bir şekilde tamamlandı ve kayıt altına alındı. Bütün ameliyatlar görüntü kaydına alındı. Bu üstün başarılı ameliyatları gerçekleştiren, aramızda olan bütün ekibimize teşekkür ediyorum, gurur duyuyorum. Ülkemiz için büyük kazanç olduğunu ifade etmek istiyorum." diye konuştu.

TIP TARİHİNE GEÇECEK

Ameliyatlar, Prof. Dr. Şükrü Emre, Azerbaycan'dan Prof. Dr. Nuru Bayramov, Malatya Valisi Aydın Baruş, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, Turgut Özal Tıp Merkezi Başhekimi Prof. Dr. Ali Beytur, İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Recep Bentli ve noter şahitliğinde gerçekleştirildi.

Guinness Rekorlar kitabı için başvurulan ameliyatlar tıp tarihine geçecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.