Cacabey Ortaokulu'nun Onarım Çalışmaları Tamamlandı

EĞİTİM 28.09.2023 - 14:36, Güncelleme: 28.09.2023 - 14:35
 

Cacabey Ortaokulu'nun Onarım Çalışmaları Tamamlandı

Yaklaşık 7 yıl önce tamamlanmasına ve onarım geçirmesine rağmen dış cephesi dökülen Cacabey Ortaokulunda eğitim-öğretim'e yakın bir tarihte başlanan onarım çalışmaları tamamlandı.

Kırşehir'in en köklü okullarından olan Cacabey Ortaokulu'nun binası eski olduğu için yaklaşık 7 yıl önce yapımı tamamlanan yeni binasında hizmet vermeye başlamıştı.Ancak taş kaplama olan binanın dış cephesi dökülmeye başladı.Bu yüzden  onarım çalışması gerçekleştirilen okuldaki kaplamalar tekrar dökülmeye başlayınca dış cephesinin yeniden yapılması kararlaştırıldı.Ancak söz konusu çalışma eğitim ve öğretim yarıyılına yakın başlatılınca, okul yetişmedi ve öğrenciler başka bir okula nakledildi.Kamuoyunun da tepkisini çeken durum karşısında çalışmaların hızla tamamlanması için talima verildi. 2 EKİM PAZARTESİ GÜNÜ OKUL AÇILIYOR Kırşehir Milli Eğitim Müdürlüğü, Cacabey Ortaokulu onarım çalışmalarının tamamlandığını şu sözlerle duyurdu; Öğrencilerimizin daha güvenli ve daha güzel bir ortamda eğitim almaları için Cacabey Ortaokulunda başlatılan onarım çalışmaları tamamlandı.Kıymetli öğrencilerimizi okulumuzda yapılacak temizlik çalışmaları sonrası 2 Ekim 2023 Pazartesi günü sınıflarında öğretmenlerimiz ile birlikte bekliyor olacağız.
Yaklaşık 7 yıl önce tamamlanmasına ve onarım geçirmesine rağmen dış cephesi dökülen Cacabey Ortaokulunda eğitim-öğretim'e yakın bir tarihte başlanan onarım çalışmaları tamamlandı.

Kırşehir'in en köklü okullarından olan Cacabey Ortaokulu'nun binası eski olduğu için yaklaşık 7 yıl önce yapımı tamamlanan yeni binasında hizmet vermeye başlamıştı.Ancak taş kaplama olan binanın dış cephesi dökülmeye başladı.Bu yüzden  onarım çalışması gerçekleştirilen okuldaki kaplamalar tekrar dökülmeye başlayınca dış cephesinin yeniden yapılması kararlaştırıldı.Ancak söz konusu çalışma eğitim ve öğretim yarıyılına yakın başlatılınca, okul yetişmedi ve öğrenciler başka bir okula nakledildi.Kamuoyunun da tepkisini çeken durum karşısında çalışmaların hızla tamamlanması için talima verildi.

2 EKİM PAZARTESİ GÜNÜ OKUL AÇILIYOR

Kırşehir Milli Eğitim Müdürlüğü, Cacabey Ortaokulu onarım çalışmalarının tamamlandığını şu sözlerle duyurdu;

Öğrencilerimizin daha güvenli ve daha güzel bir ortamda eğitim almaları için Cacabey Ortaokulunda başlatılan onarım çalışmaları tamamlandı.Kıymetli öğrencilerimizi okulumuzda yapılacak temizlik çalışmaları sonrası 2 Ekim 2023 Pazartesi günü sınıflarında öğretmenlerimiz ile birlikte bekliyor olacağız.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.