Camiden Muslukları Çaldılar Satmaya Çalışırken Yakalandılar

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.11.2019 - 19:42, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Camiden Muslukları Çaldılar Satmaya Çalışırken Yakalandılar

Kırşehir'de bulunan camiden çaldıkları satmaya çalışan 18 yaşındaki iki kişi yakayı ele verdi. Olay Aşıkpaşa Camisinde bulunan Karlıoğlu Camisinde meydana geldi.Her ikisi de 16 yaşında olan iki kafadar gece geç saatlerde caminin abdesthanesinde bulunan 18 adet su musluğunu sökerek çaldılar.Cami görevlisi Ahmet Yılmaz , sabah olayı fark edince polise haber verdi.Olay yerine gelen polis güvenlik kayıtlarını inceledi.Muslukları çalan şahısları tespit eden polis, A.K (16) ve M.O'yu (16) muslukları satmaya çalışırlarken yakaladı ve çocuk şube ekiplerine teslim etti. ''HUYLU HUYUNDAN VAZGEÇMEZ'' Konuyla ilgili açıklamada bulunan cami görevlisi Ahmet Yılmaz, '' Hırsızlık dün gece olmuş.Sabah saat 9.00’da abdesthaneyi kontrol ettiğimde muslukların yerinde olmadığını gördüm.Polis ekiplerini aradım.Onlar da camiye gelip caminin güvenlik kameraları kayıtlarını incelemek için aldılar.Ben de ifademi verdim.Camiden yapılacak bir şey değil bu.'' açıklamasında bulunurken cami cemaatinden Mahmut Altaş ise , '' Allah hidayet versin.Onlar alışmış.Huylu huyuncan vazgeçmez”diye konuştu.

Kırşehir'de bulunan camiden çaldıkları satmaya çalışan 18 yaşındaki iki kişi yakayı ele verdi.

Olay Aşıkpaşa Camisinde bulunan Karlıoğlu Camisinde meydana geldi.Her ikisi de 16 yaşında olan iki kafadar gece geç saatlerde caminin abdesthanesinde bulunan 18 adet su musluğunu sökerek çaldılar.Cami görevlisi Ahmet Yılmaz , sabah olayı fark edince polise haber verdi.Olay yerine gelen polis güvenlik kayıtlarını inceledi.Muslukları çalan şahısları tespit eden polis, A.K (16) ve M.O'yu (16) muslukları satmaya çalışırlarken yakaladı ve çocuk şube ekiplerine teslim etti.

''HUYLU HUYUNDAN VAZGEÇMEZ''

Konuyla ilgili açıklamada bulunan cami görevlisi Ahmet Yılmaz, '' Hırsızlık dün gece olmuş.Sabah saat 9.00’da abdesthaneyi kontrol ettiğimde muslukların yerinde olmadığını gördüm.Polis ekiplerini aradım.Onlar da camiye gelip caminin güvenlik kameraları kayıtlarını incelemek için aldılar.Ben de ifademi verdim.Camiden yapılacak bir şey değil bu.'' açıklamasında bulunurken cami cemaatinden Mahmut Altaş ise , '' Allah hidayet versin.Onlar alışmış.Huylu huyuncan vazgeçmez”diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.