Camiler Sendikal Propaganda Yeri mi ?

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.12.2019 - 21:15, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Camiler Sendikal Propaganda Yeri mi ?

Kırşehir'de diyanete bağlı kamu çalışanlarının mensup olduğu bir sendikanın camide propaganda yaptığı ortaya çıktı. Geçtiğimiz günlerde başlayan ''Camilerin Kiliseye Dönüşmesi'' tartışmalarının ardından Diyanet İşleri Başkanlığı harekete geçerek tabure ve sandalyede namaz kılanlar için yer ayrılması uygulamasına son vermişti.Diyanetin hazırladığı hutbeler ise zaman zaman tartışma konusu olmaya devam ediyor.Tüm bunlar olurken Kırşehir'e bağlı Kaman İlçesinde bir camide servis edilen görüntü tepkilere neden oldu. CAMİDE SENDİKAL PROPAGANDA Diyanete bağlı kamu çalışanlarının üyesi olduğu Türk Diyanet Vakfı Sendikası Kaman'da yapmış olduğu sendikal propagandasını bir cami içerisinde gerçekleştirdi.Sendikanın resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda çalışmaya ait resimlere yer verilerek , ''Genel Başkan Yardımcımız Hakan Paş , Kırşehir Kaman İlçesinde teşkilat çalışmalarına devam etti.Çalışmalarda Başkan Yardımcımız Hakan Paş'a , Kırıkkale Şube Başkanımız Musa Öksüz , Kırşehir İl Temsilcimiz Yamin Seyfali ve Kırşehir Kaman İlçe temsilcimiz Sait Ünal eşlik etti.'' denildi İŞTE SENDİKANIN YAPMIŞ OLDUĞU O PAYLAŞIM DİYANET -SEN DE ÇALIŞMALARINI CAMİDE YAPMIŞ Türk Diyanet Vakfı Sendikasının Kırşehir'de bir Cami içerisinde yapmış olduğu sendikal propagandanın bir benzerinin Ankara'da da yaşandığı ortaya çıktı. Diyanet-Sen'in resmi internet sayfasından yapılan paylaşımda bir camide yapılan İlçe Müftülük Mutat Din Görevlileri toplantısına Diyanet-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Omurca , Ankara 1 Nolu Şube Başkan Vekili Şahin Atçı ve müftülük personelinin katıldığı belirtildi. Toplantıda bir konuşma yapan Diyanet-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Omurca'nın , ''Diyanet-Sen 2004 yılında Diyanet ve Vakıf Hizmet kolunda yetkiyi aldı.Yetkiyi aldığımız günden beri hizmet kolumuz adına çok güzel kazanımlar elde ettik. Bu 16 yıllık dönemde ne kadar kazanım varsa hepsinin atında Diyanet-Sen’in imzası emeği alın teri vardır. Masanın muhatabı da imzanın sahibi de kazanımların sahibi de Diyanet-Sen’dir. Kasım 2019 itibari ile 90 bini aşan üye sayışımızla halka Hakk’a, üyelerine hizmete devam ediyoruz. . 16 yıllık yetki dönemimizde güzel kazanımlara imza attık ama durmak yok yürünecek daha çok yolumuz var…” dediği belirtildi.

Kırşehir'de diyanete bağlı kamu çalışanlarının mensup olduğu bir sendikanın camide propaganda yaptığı ortaya çıktı.

Geçtiğimiz günlerde başlayan ''Camilerin Kiliseye Dönüşmesi'' tartışmalarının ardından Diyanet İşleri Başkanlığı harekete geçerek tabure ve sandalyede namaz kılanlar için yer ayrılması uygulamasına son vermişti.Diyanetin hazırladığı hutbeler ise zaman zaman tartışma konusu olmaya devam ediyor.Tüm bunlar olurken Kırşehir'e bağlı Kaman İlçesinde bir camide servis edilen görüntü tepkilere neden oldu.

CAMİDE SENDİKAL PROPAGANDA

Diyanete bağlı kamu çalışanlarının üyesi olduğu Türk Diyanet Vakfı Sendikası Kaman'da yapmış olduğu sendikal propagandasını bir cami içerisinde gerçekleştirdi.Sendikanın resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda çalışmaya ait resimlere yer verilerek , ''Genel Başkan Yardımcımız Hakan Paş , Kırşehir Kaman İlçesinde teşkilat çalışmalarına devam etti.Çalışmalarda Başkan Yardımcımız Hakan Paş'a , Kırıkkale Şube Başkanımız Musa Öksüz , Kırşehir İl Temsilcimiz Yamin Seyfali ve Kırşehir Kaman İlçe temsilcimiz Sait Ünal eşlik etti.'' denildi

İŞTE SENDİKANIN YAPMIŞ OLDUĞU O PAYLAŞIM

DİYANET -SEN DE ÇALIŞMALARINI CAMİDE YAPMIŞ

Türk Diyanet Vakfı Sendikasının Kırşehir'de bir Cami içerisinde yapmış olduğu sendikal propagandanın bir benzerinin Ankara'da da yaşandığı ortaya çıktı.

Diyanet-Sen'in resmi internet sayfasından yapılan paylaşımda bir camide yapılan İlçe Müftülük Mutat Din Görevlileri toplantısına Diyanet-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Omurca , Ankara 1 Nolu Şube Başkan Vekili Şahin Atçı ve müftülük personelinin katıldığı belirtildi.

Toplantıda bir konuşma yapan Diyanet-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Omurca'nın , ''Diyanet-Sen 2004 yılında Diyanet ve Vakıf Hizmet kolunda yetkiyi aldı.Yetkiyi aldığımız günden beri hizmet kolumuz adına çok güzel kazanımlar elde ettik. Bu 16 yıllık dönemde ne kadar kazanım varsa hepsinin atında Diyanet-Sen’in imzası emeği alın teri vardır. Masanın muhatabı da imzanın sahibi de kazanımların sahibi de Diyanet-Sen’dir. Kasım 2019 itibari ile 90 bini aşan üye sayışımızla halka Hakk’a, üyelerine hizmete devam ediyoruz. . 16 yıllık yetki dönemimizde güzel kazanımlara imza attık ama durmak yok yürünecek daha çok yolumuz var…” dediği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.