CHP Kırşehir İl Teşkilatının Acı Günü

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.09.2019 - 11:53, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

CHP Kırşehir İl Teşkilatının Acı Günü

CHP Kırşehir eski İl Başkanı Şeref Karaosmanoğlu geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. Sabah saatlerinde rahatsızlanan Şeref Karaosmanoğlu Aşıkpaşa Aile Sağlığı Merkezinde kalp krizi geçirdi.Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Karaosmanoğlu kurtarılamadı.2003 yılından bu yana Kırşehir'de serbest muhasebeci olarak çalışan 45 yaşındaki Şeref Karaosmanoğlu bir dönem CHP Kırşehir İl Başkanlığı görevini yürüttü.Karaosmanoğlu'nun acı haberi sonrasında yakınları ve partilileri yasa boğuldu. Karaosmanoğlu'nun ceneazsi yarın saat 11.30’da CHP İl Binası önünde düzenlenecek törenin ardından, öğle namazına müteakip Ahi Evran Veli Cami'den kaldırılacak. Kırşehir Haber Türk olarak Şeref Karaosmanoğlu'na Allah'tan rahmet yakınlarına ise baş sağlığı dileriz.

CHP Kırşehir eski İl Başkanı Şeref Karaosmanoğlu geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

Sabah saatlerinde rahatsızlanan Şeref Karaosmanoğlu Aşıkpaşa Aile Sağlığı Merkezinde kalp krizi geçirdi.Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Karaosmanoğlu kurtarılamadı.2003 yılından bu yana Kırşehir'de serbest muhasebeci olarak çalışan 45 yaşındaki Şeref Karaosmanoğlu bir dönem CHP Kırşehir İl Başkanlığı görevini yürüttü.Karaosmanoğlu'nun acı haberi sonrasında yakınları ve partilileri yasa boğuldu.

Karaosmanoğlu'nun ceneazsi yarın saat 11.30’da CHP İl Binası önünde düzenlenecek törenin ardından, öğle namazına müteakip Ahi Evran Veli Cami'den kaldırılacak.

Kırşehir Haber Türk olarak Şeref Karaosmanoğlu'na Allah'tan rahmet yakınlarına ise baş sağlığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.