CHP ve AK Parti'de Adaylar Netleşiyor

SİYASET 07.04.2023 - 10:49, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

CHP ve AK Parti'de Adaylar Netleşiyor

AK Parti ve Cumhuriyet Halk Partisi'nin Kırşehir Milletvekili adaylarının netleşmesi bekleniyor.

14 Mayıs'ta gerçekleşecek genel seçimlerde Kırşehir'den seçilecek olan Milletvekilleri için aday adaylığı süreci son buluyor.Milliyetçi Hareket Partisi, 2018 seçimlerinde 2. sıradan aday gösterdiği Aydın Akpınar'ı bu kez 1. sıradan gösterdi.Kırşehir İl Özel İdaresi meclis üyesi Mehmet Ay ise 2. sıradan aday gösterildi.   CHP ve AK PARTİ ADAYLARI NETLEŞİYOR 9 Nisan 17:00'ye kadar aday listeleri YSK'ya sunulacak.Bu süreye 2 gün kalmışken AK Parti ve CHP'de de hareketlilik yaşanıyor.Aday adayları parti genel merkezlerinde aday listesi için son görüşmelerini gerçekleştiriyor.AK Parti ve CHP adaylarının bugün netleşmesi bekleniyor.Her iki partinin milletvekili adaylık açıklamalarını gazetemizden takip edebilirsiniz.
AK Parti ve Cumhuriyet Halk Partisi'nin Kırşehir Milletvekili adaylarının netleşmesi bekleniyor.

14 Mayıs'ta gerçekleşecek genel seçimlerde Kırşehir'den seçilecek olan Milletvekilleri için aday adaylığı süreci son buluyor.Milliyetçi Hareket Partisi, 2018 seçimlerinde 2. sıradan aday gösterdiği Aydın Akpınar'ı bu kez 1. sıradan gösterdi.Kırşehir İl Özel İdaresi meclis üyesi Mehmet Ay ise 2. sıradan aday gösterildi.

 

CHP ve AK PARTİ ADAYLARI NETLEŞİYOR

9 Nisan 17:00'ye kadar aday listeleri YSK'ya sunulacak.Bu süreye 2 gün kalmışken AK Parti ve CHP'de de hareketlilik yaşanıyor.Aday adayları parti genel merkezlerinde aday listesi için son görüşmelerini gerçekleştiriyor.AK Parti ve CHP adaylarının bugün netleşmesi bekleniyor.Her iki partinin milletvekili adaylık açıklamalarını gazetemizden takip edebilirsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.