Çocuk ve Öğretmen Katili PKK

GÜNDEM 21.11.2022 - 19:32, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Çocuk ve Öğretmen Katili PKK

Terör örgütü PKK/YPG tarafından Suriye'den, Gaziantep'e atılan roketler sonucu sınıf öğretmeni Ayşenur Alkan ve 5 yaşındaki Hasan Karataş şehit oldu.

Gaziantep’in Karkamış ilçesine, Suriye’nin Ayn el-Arab bölgesindeki PKK/YPGli teröristlerce düzenlenen roketli saldırı sonucu biri öğretmen, biri çocuk 2 vatandaşımız hayatını kaybetti. 2’si ağır 19 kişi de yaralandı. Saldırıda birçok ev, iş yeri ve araç hasar gördü.     Daha önce yptığı kalleş saldırılar sonucu çok sayıda öğretmen şehit eden PKK, bu kez de Karkamış'ta 4. sınıf öğretmeni Ayşenur Alkan'ı hedef aldı.Suriye'den atılan roketlerin okula isabet etmesi sonucu sınıf öğretmeni Ayşenur Alkan hayatını kaybetti.     Saldırıda 5 yaşındaki Mehmet Karataş da şehit oldu.Küçük çocuğun CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat'ın yeğeni olduğu öğrenildi.Karataş'ın hamile olan annesi Büşra Karataş'ın ise ağır şekilde yaralandığı ve tedavi altına alındığı belirtildi.Hain saldırı sonucu 10 kişinin ise yaralandığı belirtildi.  
Terör örgütü PKK/YPG tarafından Suriye'den, Gaziantep'e atılan roketler sonucu sınıf öğretmeni Ayşenur Alkan ve 5 yaşındaki Hasan Karataş şehit oldu.

Gaziantep’in Karkamış ilçesine, Suriye’nin Ayn el-Arab bölgesindeki PKK/YPGli teröristlerce düzenlenen roketli saldırı sonucu biri öğretmen, biri çocuk 2 vatandaşımız hayatını kaybetti. 2’si ağır 19 kişi de yaralandı. Saldırıda birçok ev, iş yeri ve araç hasar gördü.

 

 

Daha önce yptığı kalleş saldırılar sonucu çok sayıda öğretmen şehit eden PKK, bu kez de Karkamış'ta 4. sınıf öğretmeni Ayşenur Alkan'ı hedef aldı.Suriye'den atılan roketlerin okula isabet etmesi sonucu sınıf öğretmeni Ayşenur Alkan hayatını kaybetti.

 

 

Saldırıda 5 yaşındaki Mehmet Karataş da şehit oldu.Küçük çocuğun CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat'ın yeğeni olduğu öğrenildi.Karataş'ın hamile olan annesi Büşra Karataş'ın ise ağır şekilde yaralandığı ve tedavi altına alındığı belirtildi.Hain saldırı sonucu 10 kişinin ise yaralandığı belirtildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.