Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Neşet Ertaş Paylaşımı

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.09.2019 - 19:19, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Neşet Ertaş Paylaşımı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan , 7 yıl önce aramızdan ayrılan Büyük Ozan Neşet Ertaş ile ilgili bir paylaşımda bulundu. Paylaşımda daha önce katıldıkları bir televizyon programından görüntü paylaşan Erdoğan , '' 10 yıl önce bugün... 18 Eylül 2009'da Neşet Ertaş ile bir televizyon programında bir araya gelmiştik... Neşet Baba'nın eşsiz sohbeti ve sanatıyla unutulmaz bir buluşma olmuştu. Bu buluşmadan yaklaşık 3 yıl sonra, 2012'de aramızdan ayrılan Neşet Ertaş'a bir kez daha Allah'tan rahmet diliyorum.'' ifadelerine yer verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan , 7 yıl önce aramızdan ayrılan Büyük Ozan Neşet Ertaş ile ilgili bir paylaşımda bulundu.

Paylaşımda daha önce katıldıkları bir televizyon programından görüntü paylaşan Erdoğan , '' 10 yıl önce bugün...

18 Eylül 2009'da Neşet Ertaş ile bir televizyon programında bir araya gelmiştik... Neşet Baba'nın eşsiz sohbeti ve sanatıyla unutulmaz bir buluşma olmuştu.

Bu buluşmadan yaklaşık 3 yıl sonra, 2012'de aramızdan ayrılan Neşet Ertaş'a bir kez daha Allah'tan rahmet diliyorum.'' ifadelerine yer verdi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.