Doktor Aziz Demirel'i de Kaybettik

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.06.2018 - 11:44, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Doktor Aziz Demirel'i de Kaybettik

Kırşehir'in sevilen doktorlarından olan ve yaklaşık 3,5 ay önce beyin kanaması geçiren Aziz Demirel hayatını kaybetti. Yaklaşık 3,5 ay önce görevi başında iken geçirdiği beyin kanaması sonrasında kendi isteğiyle Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Beyin Cerrahisi Servisi Yoğun Bakım Ünitesine alınan çocuk doktoru Aziz Demirel bu sabah 03:00 sularında yaşam mücadelesini kaybetti.Demirelin ölümü sağlık camiasını yasa boğdu.Kırşehir Türk olarak Aziz Demirel'e Allah'tan rahmet sevenlerine ve yakınlarına ise başsağlığı dileriz.Aziz Demirel için Pazartesi saat 11:30 da Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesinde cenaze töreni düzenlenecek.Törenin ardından öğlen namazına müteakip Cacabey camisinde kılınacak cenaze namazının ardından aile mezarlığına defnedilecek. AZİZ DEMİREL KİMDİR ? 1974 Mucur, Kayapa Köyünde doğdu. Öğrenim hayatı başarılarla dolu olan Demirel ilkokul 1. sınıfta üstün zekası nedeniyle öğretmenleri tarafından 5. sınıfa geçişi yaptırıldı.Kırşehir Hacı Fatma Erdemir Lisesinden mezun oldu.Dershaneye gitmeden liseden mezun olduğu ilk senesinde Kayseri Erciyes Tıp Fakültesini kazanan Demirel'in buradaki üstün başarıları nedeni ile hocaları tarafından İstanbul Cerrahpaşa Tıp Fakültesine yatay geçişi yaptırıldı. Okul döneminde zeka fazlalığı nedeni ile rahatsızlık geçirmesine rağmen Çocuk Hastalıkları Uzmanlığı Bölümünden mezun olarak Ağrı' nın Patnos İlçesinde göreve başladı. Daha sonra Kırşehir Akçakente tayin olan Demirel Yaklaşık 4 yıldır Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Çocuk Hastalıkları Uzman Hekimi olarak görev yapıyordu.  
Kırşehir'in sevilen doktorlarından olan ve yaklaşık 3,5 ay önce beyin kanaması geçiren Aziz Demirel hayatını kaybetti.

Yaklaşık 3,5 ay önce görevi başında iken geçirdiği beyin kanaması sonrasında kendi isteğiyle Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Beyin Cerrahisi Servisi Yoğun Bakım Ünitesine alınan çocuk doktoru Aziz Demirel bu sabah 03:00 sularında yaşam mücadelesini kaybetti.Demirelin ölümü sağlık camiasını yasa boğdu.Kırşehir Türk olarak Aziz Demirel'e Allah'tan rahmet sevenlerine ve yakınlarına ise başsağlığı dileriz.Aziz Demirel için Pazartesi saat 11:30 da Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesinde cenaze töreni düzenlenecek.Törenin ardından öğlen namazına müteakip Cacabey camisinde kılınacak cenaze namazının ardından aile mezarlığına defnedilecek. AZİZ DEMİREL KİMDİR ? 1974 Mucur, Kayapa Köyünde doğdu. Öğrenim hayatı başarılarla dolu olan Demirel ilkokul 1. sınıfta üstün zekası nedeniyle öğretmenleri tarafından 5. sınıfa geçişi yaptırıldı.Kırşehir Hacı Fatma Erdemir Lisesinden mezun oldu.Dershaneye gitmeden liseden mezun olduğu ilk senesinde Kayseri Erciyes Tıp Fakültesini kazanan Demirel'in buradaki üstün başarıları nedeni ile hocaları tarafından İstanbul Cerrahpaşa Tıp Fakültesine yatay geçişi yaptırıldı. Okul döneminde zeka fazlalığı nedeni ile rahatsızlık geçirmesine rağmen Çocuk Hastalıkları Uzmanlığı Bölümünden mezun olarak Ağrı' nın Patnos İlçesinde göreve başladı. Daha sonra Kırşehir Akçakente tayin olan Demirel Yaklaşık 4 yıldır Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Çocuk Hastalıkları Uzman Hekimi olarak görev yapıyordu.  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.