Elazığspor-Kırşehir Belediyespor Maçı Oynanacak mı ?

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.01.2020 - 16:32, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Elazığspor-Kırşehir Belediyespor Maçı Oynanacak mı ?

6.8 büyüklüğündeki deprem ile sarsılan ve yaralarını saran Elazığspor TFF programına göre hafta sonu evinde Kırşehir Belediyespor'u ağırlayacak ancak maçın oynanıp oynanmayacağı henüz netleşmedi.Maç ile ilgili son kararı ise İl Spor Güvenlik Kurulu verecek. Elazığ’da yaşanan depremden ötürü geçtiğimiz hafta Elazığ'da bulunan bütün takımların maçları ileri bir tarihe ertelenmişti. Depremin yaraları sarılmaya çalışılırken TFF 2. Lig’de mücadele eden Elazığspor'un hafta sonu evinde ağırlayacağın Kırşehir Belediyespor maçının oynanıp oynanmayacağı merak edilmeye başlandı. BAŞKAN GÜR; “İL SPOR GÜVENLİK KURULU KARAR VERECEK” Bu kapsamda nihai kararı İl Spor Güvenlik Kurulu verecek. Yarın toplanacak olan kurulda Elazığspor’un Kırşehir Belediyespor mücadelesinin yanı sıra amatör spor karşılaşmaları da masaya yatırılacak. İl Spor Güvenlik Kurulu’ndan çıkacak karar doğrultusunda Elazığ’da spor karşılaşmalarının oynanıp oynanmayacağı belli olacak. TFF Resmi sitesinde Elazığspor’un maç programı yer alırken, kurul erteleme kararı verirse Türkiye Futbol Federasyonu da bu mücadeleyi ileri bir tarihe erteleyecek. Konuyla ilgili açıklamada bulunan ASKF Başkanı Mustafa Gür; “Bu hafta profesyonel müsabakalardan bütün amatör karşılaşmaların ilimizde oynanıp oynanmasına, toplanacak olan İl Spor Güvenlik Kurulu karar verecek.”dedi.

6.8 büyüklüğündeki deprem ile sarsılan ve yaralarını saran Elazığspor TFF programına göre hafta sonu evinde Kırşehir Belediyespor'u ağırlayacak ancak maçın oynanıp oynanmayacağı henüz netleşmedi.Maç ile ilgili son kararı ise İl Spor Güvenlik Kurulu verecek.

Elazığ’da yaşanan depremden ötürü geçtiğimiz hafta Elazığ'da bulunan bütün takımların maçları ileri bir tarihe ertelenmişti. Depremin yaraları sarılmaya çalışılırken TFF 2. Lig’de mücadele eden Elazığspor'un hafta sonu evinde ağırlayacağın Kırşehir Belediyespor maçının oynanıp oynanmayacağı merak edilmeye başlandı.

BAŞKAN GÜR; “İL SPOR GÜVENLİK KURULU KARAR VERECEK”

Bu kapsamda nihai kararı İl Spor Güvenlik Kurulu verecek. Yarın toplanacak olan kurulda Elazığspor’un Kırşehir Belediyespor mücadelesinin yanı sıra amatör spor karşılaşmaları da masaya yatırılacak. İl Spor Güvenlik Kurulu’ndan çıkacak karar doğrultusunda Elazığ’da spor karşılaşmalarının oynanıp oynanmayacağı belli olacak. TFF Resmi sitesinde Elazığspor’un maç programı yer alırken, kurul erteleme kararı verirse Türkiye Futbol Federasyonu da bu mücadeleyi ileri bir tarihe erteleyecek. Konuyla ilgili açıklamada bulunan ASKF Başkanı Mustafa Gür; “Bu hafta profesyonel müsabakalardan bütün amatör karşılaşmaların ilimizde oynanıp oynanmasına, toplanacak olan İl Spor Güvenlik Kurulu karar verecek.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.