Eşinin Birlikte Olduğu Kişiyi Öldüren Koca Kırşehir'de Yakalandı

ASAYİŞ 05.06.2024 - 22:51, Güncelleme: 06.06.2024 - 00:33
 

Eşinin Birlikte Olduğu Kişiyi Öldüren Koca Kırşehir'de Yakalandı

Kırıkkale'de eşi F.Ç. ile birlikte yakaladığı İ.E.'yi bıçakla, eşini ise boru anahtarıyla yaralayana H.Ç serbest bırakılmıştı.İ.E.'nin olaydan 18 gün sonra hayatını kaybetmesi üzerine H.Ç. Kırşehir'de yakalanarak tutuklandı.

Alınan bilgiye göre olay 15 Mayıs'ta Çalılöz Mahallesi'nde meydana geldi.İddiaya göre akşam saatlerinde evine dönen H.Ç. eşi F.Ç. ile İ.E. isimli şahsı birlikte yakaladı.Mutfağa giden H.Ç. eline geçirdiği bıçakla İ.E.'yi, boru anahtarıyla ise eşi F.Ç.'yi ağır şekilde yaralandı.Yaralılar ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılırken şüpheli H.Ç. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.H.Ç.'nin eşinin durumunun iyi olduğu öğrenilirken, İ.E. ise ağır yaralı olarak sevk edildiği Kırıkkale Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen 2 Haziran'da hayatını kaybetti. KIRŞEHİR'DE YAKALANDI İ.E.'nin olaydan 18 gün sonra hayatını kaybederken, olay sonrası serbest bırakılan H.Ç. hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Kırıkkale ve Kırşehir Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin ortak çalışması sonucu H.Ç.'nin Kırşehir'de olduğu belirlendi. Polis ekiplerinin çalışması sonucu H.Ç., Kırşehir'de yakalanarak, Kırıkkale'ye götürüldü. Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edilen H.Ç., emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kırıkkale'de eşi F.Ç. ile birlikte yakaladığı İ.E.'yi bıçakla, eşini ise boru anahtarıyla yaralayana H.Ç serbest bırakılmıştı.İ.E.'nin olaydan 18 gün sonra hayatını kaybetmesi üzerine H.Ç. Kırşehir'de yakalanarak tutuklandı.

Alınan bilgiye göre olay 15 Mayıs'ta Çalılöz Mahallesi'nde meydana geldi.İddiaya göre akşam saatlerinde evine dönen H.Ç. eşi F.Ç. ile İ.E. isimli şahsı birlikte yakaladı.Mutfağa giden H.Ç. eline geçirdiği bıçakla İ.E.'yi, boru anahtarıyla ise eşi F.Ç.'yi ağır şekilde yaralandı.Yaralılar ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılırken şüpheli H.Ç. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.H.Ç.'nin eşinin durumunun iyi olduğu öğrenilirken, İ.E. ise ağır yaralı olarak sevk edildiği Kırıkkale Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen 2 Haziran'da hayatını kaybetti.

KIRŞEHİR'DE YAKALANDI

İ.E.'nin olaydan 18 gün sonra hayatını kaybederken, olay sonrası serbest bırakılan H.Ç. hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Kırıkkale ve Kırşehir Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin ortak çalışması sonucu H.Ç.'nin Kırşehir'de olduğu belirlendi. Polis ekiplerinin çalışması sonucu H.Ç., Kırşehir'de yakalanarak, Kırıkkale'ye götürüldü. Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edilen H.Ç., emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.