Eski Eşini Kıskandığı İçin Öldürmüş

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.01.2020 - 16:04, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Eski Eşini Kıskandığı İçin Öldürmüş

Kırşehir'de tartıştığı eski eşini pompalı tüfekle 5 el ateş ederek öldüren cani koca tutuklanarak cezaevine gönderdi.Talihsiz kadın ise kılınan cenaze namazının ardından defnedildi. Bahçelievler Mahallesinde daha önce boşandığı ancak birlikte yaşamaya devam ettiği eşiyle tartışan Nihat Çakır (47) cinnet geçirerek evde bulunan pompalı tüfekle Alev Ergin'e (45) 5 el ateş ederek çocuklarının gözü önünde öldürdü.Daha sonra olay yerinden kaçan Çakır yapılan geniş çaplı tahkikatın ardından merkeze bağlı bir mezra da yakalanarak gözaltına alındı.Buradaki sorgusunda eşini ''Kıskançlık'' nedeniyle öldürdüğünü belirten Çakır sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. TALİHSİZ KADIN DEFNEDİLDİ Eski eşi tarafından katledilen Alev Ergin ise Ali Çam Camisinde kılınan cenaze namazının ardından defnedildi.Kent Konseyi Kadın Meclisi , Aile Sosyal ve Politikalar Müdürlüğü ve KADEM'in de bulunduğu cenaze töreninde konuşan Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Hülya Coşkuntuna , ''Bu üzücü olayda burada olmanın üzüntüsü içerisindeyiz.Burada bulunmak istemezdik ancak dikkat çekmek istiyoruz.Kısa sürede çok fazla ölümler olmaya başladı.Bunu için ne yapacağımızı bilmiyoruz.Ölen kardeşimizin 5 tane çocuğu varmış.Bütün büyüklerimizden ve ileri gelenlerimizden bunun için tedbir alınmasını ve kadınlarımızın ezilmemesini temenni ediyoruz.'' açıklamasında bulundu.

Kırşehir'de tartıştığı eski eşini pompalı tüfekle 5 el ateş ederek öldüren cani koca tutuklanarak cezaevine gönderdi.Talihsiz kadın ise kılınan cenaze namazının ardından defnedildi.

Bahçelievler Mahallesinde daha önce boşandığı ancak birlikte yaşamaya devam ettiği eşiyle tartışan Nihat Çakır (47) cinnet geçirerek evde bulunan pompalı tüfekle Alev Ergin'e (45) 5 el ateş ederek çocuklarının gözü önünde öldürdü.Daha sonra olay yerinden kaçan Çakır yapılan geniş çaplı tahkikatın ardından merkeze bağlı bir mezra da yakalanarak gözaltına alındı.Buradaki sorgusunda eşini ''Kıskançlık'' nedeniyle öldürdüğünü belirten Çakır sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

TALİHSİZ KADIN DEFNEDİLDİ

Eski eşi tarafından katledilen Alev Ergin ise Ali Çam Camisinde kılınan cenaze namazının ardından defnedildi.Kent Konseyi Kadın Meclisi , Aile Sosyal ve Politikalar Müdürlüğü ve KADEM'in de bulunduğu cenaze töreninde konuşan Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Hülya Coşkuntuna , ''Bu üzücü olayda burada olmanın üzüntüsü içerisindeyiz.Burada bulunmak istemezdik ancak dikkat çekmek istiyoruz.Kısa sürede çok fazla ölümler olmaya başladı.Bunu için ne yapacağımızı bilmiyoruz.Ölen kardeşimizin 5 tane çocuğu varmış.Bütün büyüklerimizden ve ileri gelenlerimizden bunun için tedbir alınmasını ve kadınlarımızın ezilmemesini temenni ediyoruz.'' açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.