Ev Kiralayan Yabancılar Ne Kadar Güvenilir ?

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.11.2017 - 09:59, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Ev Kiralayan Yabancılar Ne Kadar Güvenilir ?

Geçtiğimiz günlerde yakalanan DAEŞ militanının ardından, Kırşehir'de ev kiralayan yabancıların güvenilirliği konusunda tartışmalar başladı. Kendi ağabeyini muhalif olduğu için infaz eden  infaz eden ve sosyal medyada bu görüntüleri paylaşılan Terör Örgütü DAEŞ militanı  Iraklı Abdulkhaleq Abdulqader Ali Kayseri'de yapılan operasyonla yakalanmıştı.Sorgusunda Kırşehir'de kaldığı bilgisine ulaşılan teröristin , Kırşehir'de saklandığı evlere de operasyon düzenlendi.Bu operasyonlarda , Abdulkhaleq Abdulqader Ali'nin Kırşehir'de saklanmasına aracılık ettikleri iddiasıyla S.H.İ, A.A.F, M.A.K'yı Kırşehir, H.H.İ'yi ise Eskişehir'de gözaltına alımıştı. KIRŞEHİR'DE SAKLANDIĞI EVDEN İNFAZ GÖRÜNTÜLERİ ÇIKTI Evlerde yapılan aramalarda DEAŞ'ın sözde bayrağı, örgüte ait dokümanlar, fotoğraflar ve 50 bin dolar ele geçirildi. Ele geçirilen fotoğraflar arasında teröristin sözde DEAŞ bayrağı önünde bir düğünde ve bir infaz anında çekilmiş fotoğraflarının da bulunduğu öğrenildi. EV KİRALAYAN YABANCILAR NE KADAR GÜVENİLİR DAEŞ'li teröristin Kırşehir'de saklandığının belirlenmesinin ardından, Kırşehir'de ev kiralayan yabancıların ne kadar güvenilir olduğu da tartışılmaya başlandı.Birçok vatandaş, ev kiralamak isteyen yabancılardan kapsamlı bir emniyet ve adli rapor istenmesi gerektiği konusunda hem fikir... İLK KEZ OLUYOR Terör Örgütü DAEŞ militanı  Iraklı Abdulkhaleq Abdulqader Ali tutuklandı.Kendisiyle irtibatlı olduğu tespit edilen Yusuf Mustafa, Sabir Kurdi ve Muhammed Khurais de ekiplerce yakalanarak gözaltına alındı. Ayrıca, yürütülen soruşturma kapsamında polis ekipleri tarafından Abdulkhaleq Abdulqader Ali ile irtibatta olduğu belirlenen 4 kişi de sonradan gözaltına alındı.Öte yandan,  infaz görüntüleri internette yayınlanan bir DEAŞ infazcısı ilk defa canlı olarak yakalandı.Irak'ta DEAŞ'a muhalif olduğu için polis ağabeyini infaz ettiği görüntüsü terör örgütü DEAŞ'ın propagandası amacıyla sosyal medyada paylaşılan Irak uyruklu Abdulkhaleq Abdulqader Ali, Kırşehir'den otobüsle gittiği Kayseri'de terminalde yakalanmış ve sosyal medya hesabında da görüntüleri ortaya çıkmıştı. ADLİYEYE SEVK EDİLDİ Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince kardeşini başından vurarak öldüren DEAŞ terör örgütü infazcısı ile birlikte 8 kişi işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.  
Geçtiğimiz günlerde yakalanan DAEŞ militanının ardından, Kırşehir'de ev kiralayan yabancıların güvenilirliği konusunda tartışmalar başladı.

Kendi ağabeyini muhalif olduğu için infaz eden  infaz eden ve sosyal medyada bu görüntüleri paylaşılan Terör Örgütü DAEŞ militanı  Iraklı Abdulkhaleq Abdulqader Ali Kayseri'de yapılan operasyonla yakalanmıştı.Sorgusunda Kırşehir'de kaldığı bilgisine ulaşılan teröristin , Kırşehir'de saklandığı evlere de operasyon düzenlendi.Bu operasyonlarda , Abdulkhaleq Abdulqader Ali'nin Kırşehir'de saklanmasına aracılık ettikleri iddiasıyla S.H.İ, A.A.F, M.A.K'yı Kırşehir, H.H.İ'yi ise Eskişehir'de gözaltına alımıştı. KIRŞEHİR'DE SAKLANDIĞI EVDEN İNFAZ GÖRÜNTÜLERİ ÇIKTI

Evlerde yapılan aramalarda DEAŞ'ın sözde bayrağı, örgüte ait dokümanlar, fotoğraflar ve 50 bin dolar ele geçirildi. Ele geçirilen fotoğraflar arasında teröristin sözde DEAŞ bayrağı önünde bir düğünde ve bir infaz anında çekilmiş fotoğraflarının da bulunduğu öğrenildi. EV KİRALAYAN YABANCILAR NE KADAR GÜVENİLİR DAEŞ'li teröristin Kırşehir'de saklandığının belirlenmesinin ardından, Kırşehir'de ev kiralayan yabancıların ne kadar güvenilir olduğu da tartışılmaya başlandı.Birçok vatandaş, ev kiralamak isteyen yabancılardan kapsamlı bir emniyet ve adli rapor istenmesi gerektiği konusunda hem fikir... İLK KEZ OLUYOR Terör Örgütü DAEŞ militanı  Iraklı Abdulkhaleq Abdulqader Ali tutuklandı.Kendisiyle irtibatlı olduğu tespit edilen Yusuf Mustafa, Sabir Kurdi ve Muhammed Khurais de ekiplerce yakalanarak gözaltına alındı. Ayrıca, yürütülen soruşturma kapsamında polis ekipleri tarafından Abdulkhaleq Abdulqader Ali ile irtibatta olduğu belirlenen 4 kişi de sonradan gözaltına alındı.Öte yandan,  infaz görüntüleri internette yayınlanan bir DEAŞ infazcısı ilk defa canlı olarak yakalandı.Irak'ta DEAŞ'a muhalif olduğu için polis ağabeyini infaz ettiği görüntüsü terör örgütü DEAŞ'ın propagandası amacıyla sosyal medyada paylaşılan Irak uyruklu Abdulkhaleq Abdulqader Ali, Kırşehir'den otobüsle gittiği Kayseri'de terminalde yakalanmış ve sosyal medya hesabında da görüntüleri ortaya çıkmıştı. ADLİYEYE SEVK EDİLDİ Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince kardeşini başından vurarak öldüren DEAŞ terör örgütü infazcısı ile birlikte 8 kişi işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.