Facebook'un 4,99 Dolar Alacağı İddiası Gerçeği Yansıtmıyor

GÜNDEM 07.09.2023 - 12:13, Güncelleme: 07.09.2023 - 11:57
 

Facebook'un 4,99 Dolar Alacağı İddiası Gerçeği Yansıtmıyor

Bir süredir sosyal medya kullanıcıları tarafından paylaşılan, ''facebook'un 4,99 dolar alacağı'' iddiası gerçeği yansıtmıyor.

Sosyal medyada dolaşıma giren bir paylaşım ile Facebook’un 4 Eylül Pazartesi gününden itibaren kullanıcılarından para almaya başlayacağı iddia edildi.Paylaşıma göre Facebook, kullanıcılarından aylık 4,99 dolar ücret almaya başlayacak. Aynı zamanda birçok kullanıcının hesaplarının hacklenmeye başladığını da iddia eden paylaşım, kullanıcıların bir not ya da açıklama yayınlamamaları durumunda buna onay vermiş olacaklarını öne sürmüş.   FACEBOOK ÜCRETSİZ KULLANILIYOR Facebook’un kullanıcılarından ücret alacağına dair Meta tarafından yapılmış herhangi bir resmi açıklama yok. Facebook’un Yardım Merkezi’nde yer alan “Facebook kullanmak ücretli midir?” sorusunun cevabı da “Hayır” olarak cevaplanmış. Metnin tamamı ise şu şekilde: Facebook’un paralı olacağına dair çeşitli iddialar zaman zaman ortaya çıkmış ve yalanlanmış.  Facebook’un ücretsiz kalmaya devam edeceği ve kişisel bilgilerin satılmasının ve ifşa edilmesinin söz konusu olmayacağı daha önce açıklanmış ve çeşitli sayfalar tarafından anlatılmıştı.Facebook’ta izin verdiğiniz ve paylaştığınız şeylerin takibinde olmak mümkün Facebook’ta kişisel verilerinizin ne kadarına erişim verdiğinizi görmek ve kontrol etmek de mümkün. Facebook Yardım Merkezi’nde yer alan “İlkelerimiz Hakkında” bölümü, Facebook’a kullanım ve erişim izni verdiğiniz bilgilerin sınırını çiziyor.Yine bu sayfada aktarılan bilgilere göre, Facebook güncel olarak sizden herhangi bir ücret talep etmiyor.  Kaynak : Teyit.org
Bir süredir sosyal medya kullanıcıları tarafından paylaşılan, ''facebook'un 4,99 dolar alacağı'' iddiası gerçeği yansıtmıyor.

Sosyal medyada dolaşıma giren bir paylaşım ile Facebook’un 4 Eylül Pazartesi gününden itibaren kullanıcılarından para almaya başlayacağı iddia edildi.Paylaşıma göre Facebook, kullanıcılarından aylık 4,99 dolar ücret almaya başlayacak. Aynı zamanda birçok kullanıcının hesaplarının hacklenmeye başladığını da iddia eden paylaşım, kullanıcıların bir not ya da açıklama yayınlamamaları durumunda buna onay vermiş olacaklarını öne sürmüş.

 

FACEBOOK ÜCRETSİZ KULLANILIYOR

Facebook’un kullanıcılarından ücret alacağına dair Meta tarafından yapılmış herhangi bir resmi açıklama yok. Facebook’un Yardım Merkezi’nde yer alan “ Facebook kullanmak ücretli midir?” sorusunun cevabı da “Hayır” olarak cevaplanmış. Metnin tamamı ise şu şekilde:

Facebook’un paralı olacağına dair çeşitli iddialar zaman zaman ortaya çıkmış ve yalanlanmış.  Facebook’un ücretsiz kalmaya devam edeceği ve kişisel bilgilerin satılmasının ve ifşa edilmesinin söz konusu olmayacağı daha önce açıklanmış ve çeşitli sayfalar tarafından anlatılmıştı.Facebook’ta izin verdiğiniz ve paylaştığınız şeylerin takibinde olmak mümkün

Facebook’ta kişisel verilerinizin ne kadarına erişim verdiğinizi görmek ve kontrol etmek de mümkün. Facebook Yardım Merkezi’nde yer alan “İlkelerimiz Hakkında” bölümü, Facebook’a kullanım ve erişim izni verdiğiniz bilgilerin sınırını çiziyor.Yine bu sayfada aktarılan bilgilere göre, Facebook güncel olarak sizden herhangi bir ücret talep etmiyor. 

Kaynak : Teyit.org

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.