Fahri Trafik Müfettişleri İle İlgili Yeni Düzenleme

YAŞAM 20.03.2024 - 22:09, Güncelleme: 20.03.2024 - 22:04
 

Fahri Trafik Müfettişleri İle İlgili Yeni Düzenleme

Artan şikayetler üzerine fahri trafik müfettişleri ile ilgili yeni düzenlemeye gidildi.

Trafik polisi dışında trafikte hatalı ve yanlış uygulama gerçekleştiren araçlara fahri trafik müfettişleri tarafından da ceza yazılabiliyordu. Özellikle intikam duygusuyla hareket eden fahri trafik müfettişlerinin problem yaşadığı kişilere yönelik keyfi ceza kestikleri yönünde şikayetlerin artması üzerine  yeni bir düzenlemeye gidilerek fahri trafik müfettişleri kısıtlandı. Buna göre, fahri trafik müfettişleri yeni bir düzenlemeye kadar sadece engelli park alanlarının ihlali durumunda ceza yazabilecek.    
Artan şikayetler üzerine fahri trafik müfettişleri ile ilgili yeni düzenlemeye gidildi.

Trafik polisi dışında trafikte hatalı ve yanlış uygulama gerçekleştiren araçlara fahri trafik müfettişleri tarafından da ceza yazılabiliyordu.

Özellikle intikam duygusuyla hareket eden fahri trafik müfettişlerinin problem yaşadığı kişilere yönelik keyfi ceza kestikleri yönünde şikayetlerin artması üzerine  yeni bir düzenlemeye gidilerek fahri trafik müfettişleri kısıtlandı.

Buna göre, fahri trafik müfettişleri yeni bir düzenlemeye kadar sadece engelli park alanlarının ihlali durumunda ceza yazabilecek.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.