Fatih Yıldırım, '' Sevgi ve Saygının Olduğu, Adam Kayırmanın Olmadığı Bir Mucur''

SİYASET 25.11.2023 - 12:43, Güncelleme: 25.11.2023 - 22:22
 

Fatih Yıldırım, '' Sevgi ve Saygının Olduğu, Adam Kayırmanın Olmadığı Bir Mucur''

MHP'nin Belediye Başkan Aday Adayı Fatih Yıldırım, Mucur'da vatandaşları ve esnafları ziyaret ederek istişarede bulundu.

31 Mart yerel seçimlerinde Mucur Belediye Başkanlığı için adaylığını açıklayan Fatih Yıldırım, saha çalışmalarını sürdürüyor.MHP'nin güçlü isimleri arasında bulunan ve Kırşehir'in önde gelen eğitimcilerinden olan Fatih Yıldırım, çalışmalar kapsamında Mucur'da esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.Mucur ile ilgili projelerini ve çalışmalarını vatandaşlara aktaran Belediye Başkan Aday Adayı Yıldırım, vatandaşların şikayet ve taleplerini de dinledi.Mucur'daki ziyaretlerinden oldukça olumlu geri dönüşler aldığını belirten Yıldırım, ''  Yaşanılabilir bir Mucur , Sevgi ve saygının tesis edildiği, yeni bir vizyona sahip olacak Mucur için ; kayırma ve ayrıştırma anlayışı olmaksızın Halka hizmet hakka hizmet anlayışıyla memleketimin insanına hizmet etmek için geliyorum'' diye konuştu.
MHP'nin Belediye Başkan Aday Adayı Fatih Yıldırım, Mucur'da vatandaşları ve esnafları ziyaret ederek istişarede bulundu.

31 Mart yerel seçimlerinde Mucur Belediye Başkanlığı için adaylığını açıklayan Fatih Yıldırım, saha çalışmalarını sürdürüyor.MHP'nin güçlü isimleri arasında bulunan ve Kırşehir'in önde gelen eğitimcilerinden olan Fatih Yıldırım, çalışmalar kapsamında Mucur'da esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Mucur ile ilgili projelerini ve çalışmalarını vatandaşlara aktaran Belediye Başkan Aday Adayı Yıldırım, vatandaşların şikayet ve taleplerini de dinledi.Mucur'daki ziyaretlerinden oldukça olumlu geri dönüşler aldığını belirten Yıldırım, ''  Yaşanılabilir bir Mucur , Sevgi ve saygının tesis edildiği, yeni bir vizyona sahip olacak Mucur için ; kayırma ve ayrıştırma anlayışı olmaksızın Halka hizmet hakka hizmet anlayışıyla memleketimin insanına hizmet etmek için geliyorum'' diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.