Gazilerden Reise Ziyaret

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.05.2019 - 09:20, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Gazilerden Reise Ziyaret

Malul Gaziler Kırşehir Derneği Ağır Ceza Reisi Hüseyin Sabuncuoğlu'na teşekkür ziyaretinde bulundular. Kırşehir'e atandığından itibaren terör dosyalarının bitmesindeki en büyük en büyük paya sahip olan Ağır Ceza Reisi Hüseyin Sabcuncuoğlu'nu bu kez Muharip Gaziler ziyaret ederek teşekkür ettiler. Dernek ve hizmetler hakkında da bilgi veren gaziler Sabuncuoğlu'na üzerinde Türk Bayrağı ve Askeri olan bir de plaket takdim ettiler.Malul Gaziler Kırşehir Derneği kendilerini özel ilgiyle karşıladığı için Ağır Ceza Reisi Hüseyin Sabuncuoğlu'na teşekkür ettiler.

Malul Gaziler Kırşehir Derneği Ağır Ceza Reisi Hüseyin Sabuncuoğlu'na teşekkür ziyaretinde bulundular.

Kırşehir'e atandığından itibaren terör dosyalarının bitmesindeki en büyük en büyük paya sahip olan Ağır Ceza Reisi Hüseyin Sabcuncuoğlu'nu bu kez Muharip Gaziler ziyaret ederek teşekkür ettiler.

Dernek ve hizmetler hakkında da bilgi veren gaziler Sabuncuoğlu'na üzerinde Türk Bayrağı ve Askeri olan bir de plaket takdim ettiler.Malul Gaziler Kırşehir Derneği kendilerini özel ilgiyle karşıladığı için Ağır Ceza Reisi Hüseyin Sabuncuoğlu'na teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.