Genç Kadın Doktor Kurbanı mı Oldu ?

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.06.2019 - 21:08, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Genç Kadın Doktor Kurbanı mı Oldu ?

Almanya'da yaşayan ve Kırşehirli olan Yeliz Bayır (38) karın yağlarını aldırdıktan 15 gün sonra hayatını kaybetti.Bayır'ın yakınları hastane hakkında suç duyurusunda bulundu. Alınan bilgiye göre , Almanya'nın Stuttgart kentinde yaşayan Yeli Bayır (38) karın yağlarını aldırmak için Gaziantep'te ameliyat oldu.Evli ve iki çocuk sahibi olan talihsiz kadın ilk ameliyatını 1 Aralık 2018 tarihinde, ikinci ameliyatını ise 24 Mayıs 2019 tarihinde olduktan sonra fenalaştı.Kalbi duran ve Gaziantep Üniversitesi Hastanesinde tekrar kalbi çalıştırılan kadın yoğun bakım ünitesine alındı. Gaziantep'te özel bir hastanede bel bölgesinden ikinci kez yağ aldırma ameliyatı geçiren ve bu sabaha karşı tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren iki çocuk annesi gurbetçi Yeliz Bayır'ın ailesi, hastane ve doktorlar hakkında Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu. Anne Güzel Bayır (ortada), kızının cenazesini teslim almak için beklediği Adli Tıp Kurumu bahçesinde gazetecilere açıklama yaptı. ( Rıdvan Korkulutaş - Anadolu Ajansı ) Makineye bağlı olarak 15 gün boyunca yoğun bakım ünitesinde kalan Yeliz Bayır (38) hayatını kaybetti.Bayır'ın cansız bedeni yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edildi.Bayır'ın yakınları hastane , doktor ve hemşireler hakkında suç duyurusunda bulunurken , Bayır'ın naaşı Kaman'a bağlı Tepe Köyünde defnedilecek.

Almanya'da yaşayan ve Kırşehirli olan Yeliz Bayır (38) karın yağlarını aldırdıktan 15 gün sonra hayatını kaybetti.Bayır'ın yakınları hastane hakkında suç duyurusunda bulundu.

Alınan bilgiye göre , Almanya'nın Stuttgart kentinde yaşayan Yeli Bayır (38) karın yağlarını aldırmak için Gaziantep'te ameliyat oldu.Evli ve iki çocuk sahibi olan talihsiz kadın ilk ameliyatını 1 Aralık 2018 tarihinde, ikinci ameliyatını ise 24 Mayıs 2019 tarihinde olduktan sonra fenalaştı.Kalbi duran ve Gaziantep Üniversitesi Hastanesinde tekrar kalbi çalıştırılan kadın yoğun bakım ünitesine alındı.

Gaziantep'te özel bir hastanede bel bölgesinden ikinci kez yağ aldırma ameliyatı geçiren ve bu sabaha karşı tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren iki çocuk annesi gurbetçi Yeliz Bayır'ın ailesi, hastane ve doktorlar hakkında Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu. Anne Güzel Bayır (ortada), kızının cenazesini teslim almak için beklediği Adli Tıp Kurumu bahçesinde gazetecilere açıklama yaptı. ( Rıdvan Korkulutaş - Anadolu Ajansı )

Makineye bağlı olarak 15 gün boyunca yoğun bakım ünitesinde kalan Yeliz Bayır (38) hayatını kaybetti.Bayır'ın cansız bedeni yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edildi.Bayır'ın yakınları hastane , doktor ve hemşireler hakkında suç duyurusunda bulunurken , Bayır'ın naaşı Kaman'a bağlı Tepe Köyünde defnedilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.