Genç Müzisyen Trafik Kazasında Yaşamını Yitirdi

SANAT 01.02.2024 - 19:42, Güncelleme: 01.02.2024 - 20:06
 

Genç Müzisyen Trafik Kazasında Yaşamını Yitirdi

Kırşehir'de meydana gelen kazada 21 yaşındaki genç müzisyen hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre Kaman'a bağlı Yelek Köyü yakınlarında kullandığı araç devrilen 21 yaşındaki Günay Uzun, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.Amatör olarak müzisyenlik yapan ve etkinliklerde sahne alan Günay Uzun'un acı haberi yakınlarını ve sevenlerini yasa boğdu.Savcılıkışla Köyü nüfusuna kayıtlı olan Günay Uzun'un cenazesi 2 Şubat Cuma günü Savcılı Kışla köyünde kılınacak cenaze namazının ardından köy mezarlığına defnedilecek. Kırşehir Haber Türk olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına ise sabır ve baş sağlığı dileriz.
Kırşehir'de meydana gelen kazada 21 yaşındaki genç müzisyen hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre Kaman'a bağlı Yelek Köyü yakınlarında kullandığı araç devrilen 21 yaşındaki Günay Uzun, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.Amatör olarak müzisyenlik yapan ve etkinliklerde sahne alan Günay Uzun'un acı haberi yakınlarını ve sevenlerini yasa boğdu.Savcılıkışla Köyü nüfusuna kayıtlı olan Günay Uzun'un cenazesi 2 Şubat Cuma günü Savcılı Kışla köyünde kılınacak cenaze namazının ardından köy mezarlığına defnedilecek.

Kırşehir Haber Türk olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına ise sabır ve baş sağlığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.