Gurbetçilerden ''Kırşehir Gecesi''

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.01.2020 - 21:53, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Gurbetçilerden ''Kırşehir Gecesi''

Kalabalık bir Kırşehirli nüfusuna sahip olan Hollanda ilk kez ''Kırşehir Gecesine'' ev sahipliği yapacak.Kırşehir Protokolünün de katılacağı Geceden elde edilecek gelirin tamamı Kırşehir Belediyespor'a bağışlanacak. 31 Ocak'ta Amsterdam'da düzenlenecek olan gecenin tüm geliri Kırşehir Belediyespor'a bağışlanacak.Gecede ; İsmail Altunsaray , Serhan İlbeyi , Nil Karataş, Kaan Deniz gibi sanatçılar sahne alırken Kırşehir'den gelen Davul Zurna ekibi de davetlilere Kırşehir Resitali sunacak.Hollanda'da düzenlenecek ''Kırşehir Gecesine'' ; Vali İbrahim Akın , Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu , Kırşehir Belediyespor Başkanı Osman Uçar , AS Başkan Hakan Kaya , Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Mustafa Yılmaz ve Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bahamettin Öztürk'ün de davetli olarak katılması bekleniyor. İŞTE KULÜPTEN YAPILAN AÇIKLAMA : Hollanda’da yaşayan gurbetçi hemşehrilerimizin girişimleri ile organize edilen “KIRŞEHİR GECESİ” 31 Ocak 2020’de 19:00’da gerçekleşecek. Gecenin tüm gelirini kulübümüze bağışlayacaklarını ifade eden organizasyon komitesine ve bu organizasyona büyük küçük katkı sunan tüm hemşehrilerimize teşekkürü bir borç biliriz. Sayın Belediye Başkanımız Selahattin EKİCİOĞLU’nun, Kulüp Başkanımız Sayın Osman UÇAR’ın, Ticaret Odası Başkanımız Sayın Mustafa Yılmaz’ın ve Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanımız Sayın Bahamettin ÖZTÜRK’ün de misafir olacağı geceye, Avrupa’da yaşayan tüm gurbetçi hemşehrilerimizi davet ediyoruz. Katılımınızın bizler için çok önemli olduğu bu gecede, İsmail ALTUNSARAY, Serhan İLBEYİ, Kaan DENİZ, Nil KARATAŞ gibi ünlü sanatçılar eşliğinde hem eğlenip hem Kırşehir özleminizi giderip hem de Kırşehir Belediyespor’a da destek olabileceksiniz.

Kalabalık bir Kırşehirli nüfusuna sahip olan Hollanda ilk kez ''Kırşehir Gecesine'' ev sahipliği yapacak.Kırşehir Protokolünün de katılacağı Geceden elde edilecek gelirin tamamı Kırşehir Belediyespor'a bağışlanacak.

31 Ocak'ta Amsterdam'da düzenlenecek olan gecenin tüm geliri Kırşehir Belediyespor'a bağışlanacak.Gecede ; İsmail Altunsaray , Serhan İlbeyi , Nil Karataş, Kaan Deniz gibi sanatçılar sahne alırken Kırşehir'den gelen Davul Zurna ekibi de davetlilere Kırşehir Resitali sunacak.Hollanda'da düzenlenecek ''Kırşehir Gecesine'' ; Vali İbrahim Akın , Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu , Kırşehir Belediyespor Başkanı Osman Uçar , AS Başkan Hakan Kaya , Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Mustafa Yılmaz ve Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bahamettin Öztürk'ün de davetli olarak katılması bekleniyor.

İŞTE KULÜPTEN YAPILAN AÇIKLAMA :

Hollanda’da yaşayan gurbetçi hemşehrilerimizin girişimleri ile organize edilen “KIRŞEHİR GECESİ” 31 Ocak 2020’de 19:00’da gerçekleşecek. Gecenin tüm gelirini kulübümüze bağışlayacaklarını ifade eden organizasyon komitesine ve bu organizasyona büyük küçük katkı sunan tüm hemşehrilerimize teşekkürü bir borç biliriz. Sayın Belediye Başkanımız Selahattin EKİCİOĞLU’nun, Kulüp Başkanımız Sayın Osman UÇAR’ın, Ticaret Odası Başkanımız Sayın Mustafa Yılmaz’ın ve Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanımız Sayın Bahamettin ÖZTÜRK’ün de misafir olacağı geceye, Avrupa’da yaşayan tüm gurbetçi hemşehrilerimizi davet ediyoruz. Katılımınızın bizler için çok önemli olduğu bu gecede, İsmail ALTUNSARAY, Serhan İLBEYİ, Kaan DENİZ, Nil KARATAŞ gibi ünlü sanatçılar eşliğinde hem eğlenip hem Kırşehir özleminizi giderip hem de Kırşehir Belediyespor’a da destek olabileceksiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.