Huzurevinde Tanışıp Evlendiler

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.11.2018 - 20:53, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Huzurevinde Tanışıp Evlendiler

Kırşehir Huzurevinde tanışan Sefer Gürler (69) ve Saniye Özaydın (64), muhteşem bir düğünle dünya evine girdiler.   Vali İbrahim Akın ve eşi Saliha Akın, kaldıkları Huzurevinde tanışarak evlenen Sefer Gürler ve Saniye Özaydın’ın düğün törenine katıldılar. Kırşehir Huzurevinde gerçekleşen düğün merasimine Vali Akın ve eşi Saliha Akın, Milletvekili Mustafa Kendirli, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ramazan Baykara ve eşi Münire Baykara, Huzurevi yöneticileri ve evlenen çiftin çok sayıda eşi, dostu ve akrabası katıldı.Düğün töreninde bir konuşma yapan Vali İbrahim Akın, Huzurevinde tanışarak evlenen Sefer Gürler ve Saniye Özaydın’ın düğünlerinin, aile bütünlüğüne teşvik edici yönden anlamlı olduğunu söyledi. Evlenerek yuva kuran çifti örnek davranışlarından dolayı tebrik ettiğini belirten Vali Akın, “Huzurevinde kalan büyüklerimizin her zaman yanındayız. Bugün de değerli büyüklerimizin düğünlerine katılmamız, bu mutlu günlerinde yanlarında olmamız Huzurevi sakinlerinin her zaman yanında olduğumuzun bir ifadesidir. Hayatta ne zaman, nerede, kimle karşılaşacağımızı bilemeyiz. Hayat, değerli büyüklerimiz Sefer Gürler ve Saniye teyzemizi Huzurevinde tanıştırdı. Ömürlerinin ikinci baharında, kendilerine düğünleri hayırlı olsun diyor, umut ettikleri gibi yaşamı bundan sonra mutlu ve huzurlu bir şekilde sürdürmelerini temenni ediyorum.” dedi. Program, Sayın Valimiz ve eşi Saliha Akın ile beraberindeki protokolün evlenen çifti tebrik ederek hatıra fotoğrafı çektirmeleri ile sona erdi.

Kırşehir Huzurevinde tanışan Sefer Gürler (69) ve Saniye Özaydın (64), muhteşem bir düğünle dünya evine girdiler.

 

Vali İbrahim Akın ve eşi Saliha Akın, kaldıkları Huzurevinde tanışarak evlenen Sefer Gürler ve Saniye Özaydın’ın düğün törenine katıldılar.

Kırşehir Huzurevinde gerçekleşen düğün merasimine Vali Akın ve eşi Saliha Akın, Milletvekili Mustafa Kendirli, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ramazan Baykara ve eşi Münire Baykara, Huzurevi yöneticileri ve evlenen çiftin çok sayıda eşi, dostu ve akrabası katıldı.Düğün töreninde bir konuşma yapan Vali İbrahim Akın, Huzurevinde tanışarak evlenen Sefer Gürler ve Saniye Özaydın’ın düğünlerinin, aile bütünlüğüne teşvik edici yönden anlamlı olduğunu söyledi.

Evlenerek yuva kuran çifti örnek davranışlarından dolayı tebrik ettiğini belirten Vali Akın, “Huzurevinde kalan büyüklerimizin her zaman yanındayız. Bugün de değerli büyüklerimizin düğünlerine katılmamız, bu mutlu günlerinde yanlarında olmamız Huzurevi sakinlerinin her zaman yanında olduğumuzun bir ifadesidir. Hayatta ne zaman, nerede, kimle karşılaşacağımızı bilemeyiz. Hayat, değerli büyüklerimiz Sefer Gürler ve Saniye teyzemizi Huzurevinde tanıştırdı. Ömürlerinin ikinci baharında, kendilerine düğünleri hayırlı olsun diyor, umut ettikleri gibi yaşamı bundan sonra mutlu ve huzurlu bir şekilde sürdürmelerini temenni ediyorum.” dedi.

Program, Sayın Valimiz ve eşi Saliha Akın ile beraberindeki protokolün evlenen çifti tebrik ederek hatıra fotoğrafı çektirmeleri ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.