İflası İstenen Otobüs Firmasına Kırşehir'den Ahiliğe Yakışır Destek

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.02.2019 - 09:54, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

İflası İstenen Otobüs Firmasına Kırşehir'den Ahiliğe Yakışır Destek

Mahkeme tarafından iflası istenen Pamukkale Turizme Kırşehir'den gelen destek herkesi duygulandırdı. Daha önce Konkardoto isteyen ancak şirketin mali yapısını inceleyerek ticari faaliyetlerine devam etmesnin mümkün olmadığı yönünde karar veren mahkeme Pamukkale Turizm'in iflasına hükmetmişti. Bu karara rağmen Pamukkale Turizm sosyal medya üzerinden ''Biz daha vazgeçmedik! '' #Pamukkaleileyolculuğadevam etiketiyle kampanya başlatmıştı. ŞANAL KIRŞEHİR'DEN PAMUKKALE'YE DESTEK 56 yıl önce hizmet vermeye başlayan Pamukkale Turizme Kırşehir'den Ahiliğe yakışır bir destek geldi.Şanal Kırşehir sosyal medya hesabı üzerinden '' Biz yola çıktığımızda 27 yaşında idiniz. 30 yıldır bu yollarda beraber gittik geldik. Bu yollar sissiz olmaz. Açık bilet kampanyanıza bizde katkı koymak istedik. Selektör ile :) ''mesajı ile birlikte Pamukkale Turizme katkı olması için aldığı bileti paylaştı. Biz yola çıktığımızda 27 yaşında idiniz. 30 yıldır bu yollarda beraber gittik geldik. Bu yollar sissiz olmaz. Açık bilet kampanyanıza bizde katkı koymak istedik. Selektör ile :)@Pamukkale pic.twitter.com/QNm1SVJFVo— Şanal Kırsehir (@SanalKirsehir) 3 Şubat 2019 PAMUKKALE'DEN CEVAP Şanal Kırşehir'in bu jestine yine sosyal medya üzerinden cevap veren Pamukkale Turizm, ''Rakibin de fair-play ilkeleri olanı lazım! Bu yollar siz olmadan da olmaz, selektör ile'' mesajını paylaştı. Rakibin de fair-play ilkeleri olanı lazım!Bu yollar siz olmadan da olmaz, selektör ile ?? https://t.co/O7zOzL3mAR— Pamukkale Turizm (@Pamukkale) 4 Şubat 2019 İki firmanın karşılıklı jesti sosyal medyanın en çok konuşulanları arasında yer aldı.

Mahkeme tarafından iflası istenen Pamukkale Turizme Kırşehir'den gelen destek herkesi duygulandırdı.

Daha önce Konkardoto isteyen ancak şirketin mali yapısını inceleyerek ticari faaliyetlerine devam etmesnin mümkün olmadığı yönünde karar veren mahkeme Pamukkale Turizm'in iflasına hükmetmişti.

Bu karara rağmen Pamukkale Turizm sosyal medya üzerinden ''Biz daha vazgeçmedik! '' #Pamukkaleileyolculuğadevam etiketiyle kampanya başlatmıştı.

ŞANAL KIRŞEHİR'DEN PAMUKKALE'YE DESTEK

56 yıl önce hizmet vermeye başlayan Pamukkale Turizme Kırşehir'den Ahiliğe yakışır bir destek geldi.Şanal Kırşehir sosyal medya hesabı üzerinden '' Biz yola çıktığımızda 27 yaşında idiniz. 30 yıldır bu yollarda beraber gittik geldik. Bu yollar sissiz olmaz. Açık bilet kampanyanıza bizde katkı koymak istedik. Selektör ile :) ''mesajı ile birlikte Pamukkale Turizme katkı olması için aldığı bileti paylaştı.

Biz yola çıktığımızda 27 yaşında idiniz. 30 yıldır bu yollarda beraber gittik geldik. Bu yollar sissiz olmaz. Açık bilet kampanyanıza bizde katkı koymak istedik.
Selektör ile :)@Pamukkale pic.twitter.com/QNm1SVJFVo

— Şanal Kırsehir (@SanalKirsehir) 3 Şubat 2019

PAMUKKALE'DEN CEVAP

Şanal Kırşehir'in bu jestine yine sosyal medya üzerinden cevap veren Pamukkale Turizm, ''Rakibin de fair-play ilkeleri olanı lazım! Bu yollar siz olmadan da olmaz, selektör ile'' mesajını paylaştı.

Rakibin de fair-play ilkeleri olanı lazım!
Bu yollar siz olmadan da olmaz, selektör ile ?? https://t.co/O7zOzL3mAR

— Pamukkale Turizm (@Pamukkale) 4 Şubat 2019

İki firmanın karşılıklı jesti sosyal medyanın en çok konuşulanları arasında yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.