İhraç Edilen Polislere FETÖ Operasyonu

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.02.2017 - 16:09, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

İhraç Edilen Polislere FETÖ Operasyonu

FETÖ yapılanması kapsamında meslekten ihraç edilen polislere yönelik yapılan operasyonda bylock kullandıkları ileri sürülen 16 şüpheli gözaltına alındı.  Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından FETÖ/PDY soruşturması kapsamında meslekten ihraç edilmiş polislere yönelik inceleme başlatıldı.İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, daha önce açığa alınan polisler ile bazı polis eş ve çocuklarının yakalanması için çalışma başlattı. Örgüte destek sağladıkları, maddi destekle birlikte sempatizan kazandırdıkları, bylock kullandıkları gerekçesi ile ihraç edilen 16 polis hakkında gözaltı kararı çıktı.Sabah saatlerinde zanlıların evlerine operasyon düzenleyen ekipler, 16 şüpheliyi gözaltına aldı. Operasyonda, 4 polis eşi ve çocuğu da yakalandı. Şüphelilerin ev ve araçlarında arama yapıldı. Emniyete götürülen şüphelilerin, örgüt sempatizanlığı yaptıkları, örgüte maddi destek sağladıkları ve örgütün şifreli haberleşme programı "Bylock"u kullandıkları iddia edildi. Gözaltına alınan 16 Polisten 9'u Tutuklandı  ( 23:54:22) Kırşehir’de meslekten ihraç edilen FETÖ şüphelisi 16 polisten 9’u çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı çıktı. Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ soruşturmaları kapsamında haklarında yapılan incelemenin ardından meslekten ihraç edilen 16 şüpheli gözaltına alındıktan sonra alınan ifadelerinin ardından adli mercilere sevk edildi. Zanlılardan polis memuru M.A., H.B., İ.Y., İ.S., D.K., M.E., T.A., M.Ç., V.K. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 7 şüpheli polis adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

FETÖ yapılanması kapsamında meslekten ihraç edilen polislere yönelik yapılan operasyonda bylock kullandıkları ileri sürülen 16 şüpheli gözaltına alındı. 

Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından FETÖ/PDY soruşturması kapsamında meslekten ihraç edilmiş polislere yönelik inceleme başlatıldı.İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, daha önce açığa alınan polisler ile bazı polis eş ve çocuklarının yakalanması için çalışma başlattı.

Örgüte destek sağladıkları, maddi destekle birlikte sempatizan kazandırdıkları, bylock kullandıkları gerekçesi ile ihraç edilen 16 polis hakkında gözaltı kararı çıktı.Sabah saatlerinde zanlıların evlerine operasyon düzenleyen ekipler, 16 şüpheliyi gözaltına aldı. Operasyonda, 4 polis eşi ve çocuğu da yakalandı. Şüphelilerin ev ve araçlarında arama yapıldı. Emniyete götürülen şüphelilerin, örgüt sempatizanlığı yaptıkları, örgüte maddi destek sağladıkları ve örgütün şifreli haberleşme programı "Bylock"u kullandıkları iddia edildi.

Gözaltına alınan 16 Polisten 9'u Tutuklandı  ( 23:54:22)

Kırşehir’de meslekten ihraç edilen FETÖ şüphelisi 16 polisten 9’u çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı çıktı. Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ soruşturmaları kapsamında haklarında yapılan incelemenin ardından meslekten ihraç edilen 16 şüpheli gözaltına alındıktan sonra alınan ifadelerinin ardından adli mercilere sevk edildi. Zanlılardan polis memuru M.A., H.B., İ.Y., İ.S., D.K., M.E., T.A., M.Ç., V.K. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 7 şüpheli polis adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.