Tek Tek Çekildi !

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.07.2018 - 21:20, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Tek Tek Çekildi !

Kırşehir şehir merkezinde uygunsuz yerlere  park edilen araçlar , polis tarafından çekiciyle kaldırıldı. Kırşehir'de ki en önemli sorunlarından birisi trafik diğeri ise park sorunu.Gurbetçilerin de gelmesiyle birlikte trafik ve park sorunu iyice ayyuka çıkmış durumda.Araçlarına park yeri bulamayan sürücüler ise araçlarını ''ikinci park'' olarak nitelendirilen ya da parka uygun olmayan noktalara bırakıyor.Bu durum şehir içi trafiğini iyice tıkama noktasına getiriyor.Kırşehir Trafik Şube polisleri şehir içinde ikinci parka çekilen veya uygunsuz park edilen araçları çekiciyle kaldırdı.Aracının yanına gelen sürücüler ise zaman zaman polis ile tartıştı ancak aracının çekilmesine mani olamadı.Yanlış park edilen araç sürücülerine ise ceza kesildi. SADECE CEPLERE ÇEKİLECEK Kırşehir'in son yıllarda yaşamaya başladığı trafik sorununu çözeceği belirtilen ''Ulaşım Master Planı'' ile birlikte artık araçlar yalnızca park yeri olarak ayrılan ceplere park edecek.Kameralarla izlenecek bu ceplerde belirlenen süreyi aşıldığında ise para cezası kesilecek.Hali hazırda park sorunu olan Kırşehir'de bu uygulama birlikte park sorunu sürücülerin başını ağrıtacağa benziyor.Vatandaşlar park sorununu çözecek yatırımlar isitiyor.
Kırşehir şehir merkezinde uygunsuz yerlere  park edilen araçlar , polis tarafından çekiciyle kaldırıldı.

Kırşehir'de ki en önemli sorunlarından birisi trafik diğeri ise park sorunu.Gurbetçilerin de gelmesiyle birlikte trafik ve park sorunu iyice ayyuka çıkmış durumda.Araçlarına park yeri bulamayan sürücüler ise araçlarını ''ikinci park'' olarak nitelendirilen ya da parka uygun olmayan noktalara bırakıyor.Bu durum şehir içi trafiğini iyice tıkama noktasına getiriyor.Kırşehir Trafik Şube polisleri şehir içinde ikinci parka çekilen veya uygunsuz park edilen araçları çekiciyle kaldırdı.Aracının yanına gelen sürücüler ise zaman zaman polis ile tartıştı ancak aracının çekilmesine mani olamadı.Yanlış park edilen araç sürücülerine ise ceza kesildi. SADECE CEPLERE ÇEKİLECEK Kırşehir'in son yıllarda yaşamaya başladığı trafik sorununu çözeceği belirtilen ''Ulaşım Master Planı'' ile birlikte artık araçlar yalnızca park yeri olarak ayrılan ceplere park edecek.Kameralarla izlenecek bu ceplerde belirlenen süreyi aşıldığında ise para cezası kesilecek.Hali hazırda park sorunu olan Kırşehir'de bu uygulama birlikte park sorunu sürücülerin başını ağrıtacağa benziyor.Vatandaşlar park sorununu çözecek yatırımlar isitiyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.