Kaldırımda Bekleyen Yaşlı Kadını Ezdi Serbest Kaldı

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.01.2020 - 21:40, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kaldırımda Bekleyen Yaşlı Kadını Ezdi Serbest Kaldı

İzmir'de yaşayan Kırşehirli Dilber Taş'a kaldırımda beklediği sırada belediyeye ait çöp kamyonu çarptı.Olaydan 1 gün sonra hayatını kaybeden yaşlı kadının ölümüne neden olan şoför serbest bırakılınca oğlu Halil İbrahim Taş duruma isyan etti. Olay İzmir'in Bornova İlçesinde meydana geldi.Pazar alışverişinden dönen ve eve gitmek için kaldırımda bekleyen Dilber Taş'a ; Bornova belediyesine ait Ö.A. isimli şoförün kullandığı 35 AJY 551 plakalı çöp kamyonu çarptı.Ağır yaralanan yaşlı kadın Ege Üniversitesine Hastanesine kaldırıldı.Tedaviye alınan Dilber Taş 1 gün sonra tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.Dilber Taş'ın (70) cenazesi memleketi Kırşehir'de toprağa verildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken, gözaltına alınan sürücü Ö.A. sevk edildiği adliyeden, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Annelerini memleketleri Kırşehir'e toprağa veren çocukları ise, adalet arayışına başladı. ŞOFÖR SERBEST BIRAKILDI OĞLU İSYAN ETTİ Dilber Taş'ın oğlu Halil İbrahim Taş, kendilerini baş sağlığı için arayan olmadığını belirterek, şöyle konuştu: "Annemin ölümüne sebep olan kamyon sürücüsü, bir gün bile ceza almadı. Olayın ardından sadece 4 saat karakolda tutuldu. Onun dışında hiçbir şey yapılmadı. Şoför de belediyeden de kimse baş sağlığı dilemedi. Bu duruma isyan ediyoruz. Sahipsiz bırakıldık. Savcılığa suç duyurusunda bulunduk. Annenim ölümünde, şoförün ihmali olduğunu düşünüyorum. Eğer hızı düşük olsaydı, belki annem hayatta olacaktı. Şoförün elini kolunu sallayarak geziyor olması bizi çok üzüyor. Koskoca kadın kamyonun altında kalarak ölüyor, kimse sesini çıkarmıyor. Ben, adaletin yerini bulmasını ve annemin ölümüne sebep olan bu şahsın tutuklanmasını istiyorum. İftiralardan dolayı yıllarca suçsuz yere ceza yatan insanlar var. Fakat kamyonla kadını çiğneyen adam bir dakika bile cezaevine girmiyor."

İzmir'de yaşayan Kırşehirli Dilber Taş'a kaldırımda beklediği sırada belediyeye ait çöp kamyonu çarptı.Olaydan 1 gün sonra hayatını kaybeden yaşlı kadının ölümüne neden olan şoför serbest bırakılınca oğlu Halil İbrahim Taş duruma isyan etti.

Olay İzmir'in Bornova İlçesinde meydana geldi.Pazar alışverişinden dönen ve eve gitmek için kaldırımda bekleyen Dilber Taş'a ; Bornova belediyesine ait Ö.A. isimli şoförün kullandığı 35 AJY 551 plakalı çöp kamyonu çarptı.Ağır yaralanan yaşlı kadın Ege Üniversitesine Hastanesine kaldırıldı.Tedaviye alınan Dilber Taş 1 gün sonra tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.Dilber Taş'ın (70) cenazesi memleketi Kırşehir'de toprağa verildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken, gözaltına alınan sürücü Ö.A. sevk edildiği adliyeden, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Annelerini memleketleri Kırşehir'e toprağa veren çocukları ise, adalet arayışına başladı.

ŞOFÖR SERBEST BIRAKILDI OĞLU İSYAN ETTİ

Dilber Taş'ın oğlu Halil İbrahim Taş, kendilerini baş sağlığı için arayan olmadığını belirterek, şöyle konuştu:

"Annemin ölümüne sebep olan kamyon sürücüsü, bir gün bile ceza almadı. Olayın ardından sadece 4 saat karakolda tutuldu. Onun dışında hiçbir şey yapılmadı. Şoför de belediyeden de kimse baş sağlığı dilemedi. Bu duruma isyan ediyoruz. Sahipsiz bırakıldık. Savcılığa suç duyurusunda bulunduk. Annenim ölümünde, şoförün ihmali olduğunu düşünüyorum. Eğer hızı düşük olsaydı, belki annem hayatta olacaktı. Şoförün elini kolunu sallayarak geziyor olması bizi çok üzüyor. Koskoca kadın kamyonun altında kalarak ölüyor, kimse sesini çıkarmıyor. Ben, adaletin yerini bulmasını ve annemin ölümüne sebep olan bu şahsın tutuklanmasını istiyorum. İftiralardan dolayı yıllarca suçsuz yere ceza yatan insanlar var. Fakat kamyonla kadını çiğneyen adam bir dakika bile cezaevine girmiyor."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.