Kırşehir Belediyesinden Mesai Öncesi Dezenfekten Çalışması

GÜNDEM 09.05.2020 - 22:10, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Belediyesinden Mesai Öncesi Dezenfekten Çalışması

11 Mayıs'ta açılacak olan berber ve kuaför ile ilgili tüm hazırlıklar devam ediyor.Kırşehir Belediyesi ekipleri bütün berber ve kuaförleri dezenfekte ederek 11 Mayıs'taki mesaiye hazırlıyor.

Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında 21 Mart tarihinde faaliyetleri durdurulan berber ve kuförler ile ilgili geçtiğimiz günlerde alınan karar gereği 11 Mayıs'ta kontrollü de olsa yeniden faaliyetlerine başlayabilecekleri kararlaştırılmıştı.Berber ve kuförler yaklaşık 1,5 aylık aranın ardından tekrar başlayacak olan mesailerine hazırlanırken Kırşehir Belediyesi de şehir merkezinde bulunan tüm berber ve kuaförleri tek tek dezenfekte ediyor.Daha önce çok sayıda kurumu dezenfekte eden Belediye Kırşehir'de salgının artmamasında büyük rol oynamıştı     ''MASKELERİ DE BİZ TEMİN EDECEĞİZ'' Konu ile ilgili değerlendirmede bulunan Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ise, ''Ekiplerimiz, Koronavirus tedbirleri kapsamında geçici süreliğine kapatılan ve 11 Mayıs Pazartesi günü yeniden açılacak olan Berberler ve Kuaförlerimizin dükkanlarını dezenfekte çalışmalarına devam ediyor. Ayrıca Berber ve Kuaför esnafımızın maske temini Belediyemiz tarafından sağlanacaktır.'' dedi.Kendi bünyesinde maske üreterek yaklaşık 1 ay önce dağıtıma başlayan Belediyenin bugüne kadar halka 70 bin maske dağıttığı öğrenildi.
11 Mayıs'ta açılacak olan berber ve kuaför ile ilgili tüm hazırlıklar devam ediyor.Kırşehir Belediyesi ekipleri bütün berber ve kuaförleri dezenfekte ederek 11 Mayıs'taki mesaiye hazırlıyor.

Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında 21 Mart tarihinde faaliyetleri durdurulan berber ve kuförler ile ilgili geçtiğimiz günlerde alınan karar gereği 11 Mayıs'ta kontrollü de olsa yeniden faaliyetlerine başlayabilecekleri kararlaştırılmıştı.Berber ve kuförler yaklaşık 1,5 aylık aranın ardından tekrar başlayacak olan mesailerine hazırlanırken Kırşehir Belediyesi de şehir merkezinde bulunan tüm berber ve kuaförleri tek tek dezenfekte ediyor.Daha önce çok sayıda kurumu dezenfekte eden Belediye Kırşehir'de salgının artmamasında büyük rol oynamıştı

 

 

''MASKELERİ DE BİZ TEMİN EDECEĞİZ''

Konu ile ilgili değerlendirmede bulunan Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ise, ''Ekiplerimiz, Koronavirus tedbirleri kapsamında geçici süreliğine kapatılan ve 11 Mayıs Pazartesi günü yeniden açılacak olan Berberler ve Kuaförlerimizin dükkanlarını dezenfekte çalışmalarına devam ediyor. Ayrıca Berber ve Kuaför esnafımızın maske temini Belediyemiz tarafından sağlanacaktır.'' dedi.Kendi bünyesinde maske üreterek yaklaşık 1 ay önce dağıtıma başlayan Belediyenin bugüne kadar halka 70 bin maske dağıttığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.