KPSS'de Kırşehir Sorusu

EĞİTİM 06.09.2020 - 12:44, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

KPSS'de Kırşehir Sorusu

Milyonlarca memur adayının ter döktüğü KPSS'de Kırşehir ile ilgili bir soru da soruldu.

KPSS'de günün ilk oturumu olan Lisans Genel Yetenek-Genel Kültür Oturumu tamamlandı.Milyonlarca mezun ve üniversite öğrencisi memur olabilmek için ter döktü.130 dakika süren ve saat 10:15'te başlayan sınava saat 10:00'dan sonra kimse alınmadı.60 genel yetenek 60 da genel kültür sorusunun sorulduğu sınavda Genel Kültür bölümünde Kırşehir ile ilgili bir soru soruldu.     UNESCO YARATICI MÜZİK ŞEHRİ HANGİSİDİR ?   KPSS sınavınını bugünkü oturumunda ve genel kültür soruları arasında UNESCO tarafından oluşturulan ''Yaratıcı Şehir Ağı''na 2019 yılında  müzik dalında dahil olan şehrimiz soruldu.Sorunun cevabı tabi ki : Kırşehir olacaktı.Sınavın ardından Kırşehir'de yaşamasına rağmen soruyu bilemeyenlerin de olması pes dedirtti.
Milyonlarca memur adayının ter döktüğü KPSS'de Kırşehir ile ilgili bir soru da soruldu.

KPSS'de günün ilk oturumu olan Lisans Genel Yetenek-Genel Kültür Oturumu tamamlandı.Milyonlarca mezun ve üniversite öğrencisi memur olabilmek için ter döktü.130 dakika süren ve saat 10:15'te başlayan sınava saat 10:00'dan sonra kimse alınmadı.60 genel yetenek 60 da genel kültür sorusunun sorulduğu sınavda Genel Kültür bölümünde Kırşehir ile ilgili bir soru soruldu.

 

 

UNESCO YARATICI MÜZİK ŞEHRİ HANGİSİDİR ?

 

KPSS sınavınını bugünkü oturumunda ve genel kültür soruları arasında UNESCO tarafından oluşturulan ''Yaratıcı Şehir Ağı''na 2019 yılında  müzik dalında dahil olan şehrimiz soruldu.Sorunun cevabı tabi ki : Kırşehir olacaktı.Sınavın ardından Kırşehir'de yaşamasına rağmen soruyu bilemeyenlerin de olması pes dedirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.