Kırşehir'de Hangi Kurum Çalışanları Saat Kaçta İş Başı Yapacak

GÜNDEM 19.09.2020 - 11:34, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Hangi Kurum Çalışanları Saat Kaçta İş Başı Yapacak

Kırşehir Valiliği Koronavirüs tedbirleri kapsamında getirilen esnek çalışma saatlerine ilişkin detayları açıkladı.

İŞTE VALİLİK TARAFINDAN YAPILAN O AÇIKLAMA : Covid-19 salgının yayılımının en aza indirilmesi amacıyla kamu çalışanlarına yönelik ilave tedbirleri içeren 26 Ağustos 2020 tarihinde yayınlanan Cumhurbaşkanlığı Genelgesi ile çalıştırılma biçimine bakılmaksızın kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanlara uzaktan çalışma, dönüşümlü çalışma gibi esnek çalışma yöntemlerinin uygulanabileceği esası getirilmiştir. Bu kapsamda Valiliğimize bağlı kurumların çalışma saatlerinde bazı değişikliklere gidilerek, Kontrollü Sosyal Hayat çerçevesinde insan yoğunluğunun azaltılması ve böylece salgının bulaşma hızının kontrol altına alınması hedeflenmiştir. Kurumların mesai saatleri 21.09.2020 Pazartesi gününden geçerli olmak üzere 08.00-17.00, 08.30-17.30 şeklinde uygulanacak olup, mesai saatlerinde değişiklik yapılan kurumlar ve çalışma saatleri ekli tabloda gösterildiği şekilde uygulanacaktır.
Kırşehir Valiliği Koronavirüs tedbirleri kapsamında getirilen esnek çalışma saatlerine ilişkin detayları açıkladı.

İŞTE VALİLİK TARAFINDAN YAPILAN O AÇIKLAMA :

Covid-19 salgının yayılımının en aza indirilmesi amacıyla kamu çalışanlarına yönelik ilave tedbirleri içeren 26 Ağustos 2020 tarihinde yayınlanan Cumhurbaşkanlığı Genelgesi ile çalıştırılma biçimine bakılmaksızın kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanlara uzaktan çalışma, dönüşümlü çalışma gibi esnek çalışma yöntemlerinin uygulanabileceği esası getirilmiştir.

Bu kapsamda Valiliğimize bağlı kurumların çalışma saatlerinde bazı değişikliklere gidilerek, Kontrollü Sosyal Hayat çerçevesinde insan yoğunluğunun azaltılması ve böylece salgının bulaşma hızının kontrol altına alınması hedeflenmiştir.

Kurumların mesai saatleri 21.09.2020 Pazartesi gününden geçerli olmak üzere 08.00-17.00, 08.30-17.30 şeklinde uygulanacak olup, mesai saatlerinde değişiklik yapılan kurumlar ve çalışma saatleri ekli tabloda gösterildiği şekilde uygulanacaktır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.