Kırşehir'de Korkutan Covid-19 Artışı

SAĞLIK 24.11.2020 - 23:45, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Korkutan Covid-19 Artışı

Son dönemde vaka sayılarının artışı ile birlikte bilanço da giderek ağırlaşıyor.

Tüm yurtta olduğu gibi Kırşehir'de de koronavirüs vaka sayıları giderek artıyor.Kurban Bayramı ve Düğün sezonunun bitimiyle birlikte günlük 30'lara düşen vaka sayıları 200'e yaklaşmış durumda.Toplam aktif vaka sayısı ise 2000'e yaklaştı.Koronavirüse yakalanan ve hastanede tedavi görenlerin sayısı 105 olurken yoğun bakımda tedavi gören hastaların sayısı ise 35'e ulaştı. ORASI DA DOLDU Kırşehir'de ağır hasta sayısının artması ile birlikte pandemi yoğun bakım ünitesi de tamamen dolmuştu.Mevcutta 20 yataklı olan pandemi yoğun bakım servisine 15 yatak daha eklenerek yeni bir servis daha açılmıştı.Son alınan bilgilere göre yeni açılan yoğun bakım servisi de doldu.Kritik durumdaki hasta sayısının da artması durumun vahametini ortaya koyuyor.Entübe durumdaki hasta sayısı 10'u buldu.Yakın sürece kadar koronavirüs tedavisi gören hastalardan günlük ölüm sayıları 2 ya da 3 iken bugünlerde salgının artışı ile birlikte ölüm sayıları da günlük 4-5 arası olarak görülüyor. İŞTE SON KORONAVİRÜS YOĞUNLUK HARİTASI    
Son dönemde vaka sayılarının artışı ile birlikte bilanço da giderek ağırlaşıyor.

Tüm yurtta olduğu gibi Kırşehir'de de koronavirüs vaka sayıları giderek artıyor.Kurban Bayramı ve Düğün sezonunun bitimiyle birlikte günlük 30'lara düşen vaka sayıları 200'e yaklaşmış durumda.Toplam aktif vaka sayısı ise 2000'e yaklaştı.Koronavirüse yakalanan ve hastanede tedavi görenlerin sayısı 105 olurken yoğun bakımda tedavi gören hastaların sayısı ise 35'e ulaştı.

ORASI DA DOLDU

Kırşehir'de ağır hasta sayısının artması ile birlikte pandemi yoğun bakım ünitesi de tamamen dolmuştu.Mevcutta 20 yataklı olan pandemi yoğun bakım servisine 15 yatak daha eklenerek yeni bir servis daha açılmıştı.Son alınan bilgilere göre yeni açılan yoğun bakım servisi de doldu.Kritik durumdaki hasta sayısının da artması durumun vahametini ortaya koyuyor.Entübe durumdaki hasta sayısı 10'u buldu.Yakın sürece kadar koronavirüs tedavisi gören hastalardan günlük ölüm sayıları 2 ya da 3 iken bugünlerde salgının artışı ile birlikte ölüm sayıları da günlük 4-5 arası olarak görülüyor.

İŞTE SON KORONAVİRÜS YOĞUNLUK HARİTASI

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.