Kırşehir Belediyespor Emin Adımlarla Play-Off'a Doğru

SPOR 24.03.2021 - 15:04, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Belediyespor Emin Adımlarla Play-Off'a Doğru

2. Lig Kırmızı grupta bir üst lige çıkma mücadelesi veren Kırşehir Belediyespor evinde Karacabey Belediyespor'u 2-1 yendi.

    Maçın ikk yarısında tutuk bir oyun sergileyen Kırşehir Belediyespor bulduğu gol pozisyonlarını da değerlendiremeyince maçın ilk yarısı 0-0 berabere sonuçlandı.Maçın ikinci yarısına hızlı başlayan yeşil beyazlı ekip 48. dakikada Ali Kuçik'in attığı golle 1-0 öne geçti.     Maçta eşitliği sağlamaya çalışan Karacebey Belediyespor ise 64. dakikada Arda Yılmaztürk'ün bulduğu golle durumu 1-1'e getirdi.3 puan için yüklenen Kırşehir Belediyespor bir türlü aradığı golü bulamadı.     Herkes maç bitti derken uzatmalarda attığı golle takımını 2-1 öne geçirdi ve maç da bu skor ile sona erdi.Kırşehir Belediyespor bu galibiyetle puanını 53'e yükseltti ve 1. lige yükselmek için play-off yolunda önemli bir galibiyet elde etti. 
2. Lig Kırmızı grupta bir üst lige çıkma mücadelesi veren Kırşehir Belediyespor evinde Karacabey Belediyespor'u 2-1 yendi.

 

 

Maçın ikk yarısında tutuk bir oyun sergileyen Kırşehir Belediyespor bulduğu gol pozisyonlarını da değerlendiremeyince maçın ilk yarısı 0-0 berabere sonuçlandı.Maçın ikinci yarısına hızlı başlayan yeşil beyazlı ekip 48. dakikada Ali Kuçik'in attığı golle 1-0 öne geçti.

 

 

Maçta eşitliği sağlamaya çalışan Karacebey Belediyespor ise 64. dakikada Arda Yılmaztürk'ün bulduğu golle durumu 1-1'e getirdi.3 puan için yüklenen Kırşehir Belediyespor bir türlü aradığı golü bulamadı.

 

 

Herkes maç bitti derken uzatmalarda attığı golle takımını 2-1 öne geçirdi ve maç da bu skor ile sona erdi.Kırşehir Belediyespor bu galibiyetle puanını 53'e yükseltti ve 1. lige yükselmek için play-off yolunda önemli bir galibiyet elde etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.