Kask Taksaydı Belki de Bugün Yaşıyor Olacaktı

ASAYİŞ 13.05.2021 - 23:07, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kask Taksaydı Belki de Bugün Yaşıyor Olacaktı

Sürücüsünün kontrolünden çıkarak bariyerlere sürttüğü sırada arkada bulunan ve başında kask bulunmayan 18 yaşındaki genç düşerek hayatını kaybetti.

Olay Kırşehir-Kırıkkale karayolunda meydana geldi. Emir Can Taşyürek (20) yönetimindeki 06 EA 1085 plakalı motosiklet, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarındaki bariyerlere sürttü.     Bu sırada motosikletin arkasında bulunan ve başında kask olmayan Berkay Turgut (18) savrularak düştü. Başını yere çarpan Berkay Turgut, kaza yerinde hayatını kaybetti. 78 metre ileride durabilen motosikletin sürücüsü Emir Can Taşyürek ise yaralandı.     Başında kask bulunan yaralı sürücü, gelen sağlık ekibi tarafından hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı. Berkay Turgut'un cesedi de yapılan incelemeden sonra hastane morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Sürücüsünün kontrolünden çıkarak bariyerlere sürttüğü sırada arkada bulunan ve başında kask bulunmayan 18 yaşındaki genç düşerek hayatını kaybetti.

Olay Kırşehir-Kırıkkale karayolunda meydana geldi. Emir Can Taşyürek (20) yönetimindeki 06 EA 1085 plakalı motosiklet, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarındaki bariyerlere sürttü.

 

 

Bu sırada motosikletin arkasında bulunan ve başında kask olmayan Berkay Turgut (18) savrularak düştü. Başını yere çarpan Berkay Turgut, kaza yerinde hayatını kaybetti. 78 metre ileride durabilen motosikletin sürücüsü Emir Can Taşyürek ise yaralandı.

 

 

Başında kask bulunan yaralı sürücü, gelen sağlık ekibi tarafından hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı. Berkay Turgut'un cesedi de yapılan incelemeden sonra hastane morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.