Kırşehir Eski Milletvekili Kalp Krizi Geçirerek Hayatını Kaybetti

ASAYİŞ 21.05.2021 - 18:54, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Eski Milletvekili Kalp Krizi Geçirerek Hayatını Kaybetti

Eski Anavatan Partisi (ANAP) Kırşehir Milletvekili Şevki Göğüsger hayatını kaybetti.

Anavatan Partisinden 18. dönem milletvekilliği yapan 81 yaşındakiŞevki Göğüsger kalp krizi geçirerek yaşaımını yitirdi. Göğüsger için yarın TBMM'de cenaze töreni düzenlenecek. Göğüsger'in cenazesi daha sonra Ankara Ahmet Efendi Camisi'nde öğle namazından sonra kılınacak cenaze namazının ardından Karşıyaka Mezarlığı'nda defnedilecek.   SELAHATTİN EKİCİOĞLU'NDAN TAZİYE MESAJI   Şevki Göğüsger'in vefatı üzerine bir taziye mesajı yayınlayan Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu , '' 18. Dönem Kırşehir Milletvekilimiz Sayın Şevki Göğüsger'in vefatını üzülerek öğrenmiş bulunmaktayım. Cenazesi yarın saat 11.00'de Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde düzenlenecek olan törenin ardından Ankara Karşıyaka Mezarlığı'nda toprağa verilecektir. Ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum.'' ifadelerini kullandı.   ŞEVKİ GÖĞÜSGER KİMDİR ?   1940'ta Kırşehir'de doğan Göğüsger, Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi ile Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu. İdare ve Personel Hukuku, İdari Teşkilatlanma alanında çalışan Göğüsger, Başbakanlık Devlet İstatistik Enstitüsü memuru, Başbakanlık Devlet Personel Dairesi memuru, raportörü ve uzman Yardımcısı, Vakıflar Genel Müdürlüğü uzmanı, Mülhak Vakıflar Dairesi Başkanı, Bakanlıklararası Azınlıklar Tali Komisyonu ve Milli Güvenlik Konseyi İhtisas Komisyonu Üyesi, Başbakanlık Devlet Personel Başkanı olarak görev yaptı. 1987 genel seçimlerinde ANAP'tan 18. Dönem Kırşehir Milletvekili seçilerek TBMM'de yasama çalışmalarına katılan Şevki Göğüsger, 1997-2000 tarihlerinde RTÜK Başkan Yardımcılığı görevinde de bulundu.
Eski Anavatan Partisi (ANAP) Kırşehir Milletvekili Şevki Göğüsger hayatını kaybetti.

Anavatan Partisinden 18. dönem milletvekilliği yapan 81 yaşındakiŞevki Göğüsger kalp krizi geçirerek yaşaımını yitirdi.

Göğüsger için yarın TBMM'de cenaze töreni düzenlenecek. Göğüsger'in cenazesi daha sonra Ankara Ahmet Efendi Camisi'nde öğle namazından sonra kılınacak cenaze namazının ardından Karşıyaka Mezarlığı'nda defnedilecek.

 

SELAHATTİN EKİCİOĞLU'NDAN TAZİYE MESAJI

 

Şevki Göğüsger'in vefatı üzerine bir taziye mesajı yayınlayan Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu , '' 18. Dönem Kırşehir Milletvekilimiz Sayın Şevki Göğüsger'in vefatını üzülerek öğrenmiş bulunmaktayım. Cenazesi yarın saat 11.00'de Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde düzenlenecek olan törenin ardından Ankara Karşıyaka Mezarlığı'nda toprağa verilecektir. Ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum.'' ifadelerini kullandı.

 

ŞEVKİ GÖĞÜSGER KİMDİR ?

 

1940'ta Kırşehir'de doğan Göğüsger, Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi ile Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu.

İdare ve Personel Hukuku, İdari Teşkilatlanma alanında çalışan Göğüsger, Başbakanlık Devlet İstatistik Enstitüsü memuru, Başbakanlık Devlet Personel Dairesi memuru, raportörü ve uzman Yardımcısı, Vakıflar Genel Müdürlüğü uzmanı, Mülhak Vakıflar Dairesi Başkanı, Bakanlıklararası Azınlıklar Tali Komisyonu ve Milli Güvenlik Konseyi İhtisas Komisyonu Üyesi, Başbakanlık Devlet Personel Başkanı olarak görev yaptı.

1987 genel seçimlerinde ANAP'tan 18. Dönem Kırşehir Milletvekili seçilerek TBMM'de yasama çalışmalarına katılan Şevki Göğüsger, 1997-2000 tarihlerinde RTÜK Başkan Yardımcılığı görevinde de bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.