Memleket Partisi İl Başkanı Gülay Baltalık'tan Milli Eğitim Müdürü Atamasına Tepki

SİYASET 21.05.2021 - 20:25, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Memleket Partisi İl Başkanı Gülay Baltalık'tan Milli Eğitim Müdürü Atamasına Tepki

Metin Alpaslan'ın Kırşehir Milli Eğitim Müdürlüğü'ne atanmasına ilişkin ilk tepki Muharrem İnce liderliğinde kurulan Memleket Partisi Kırşehir İl Başkanı Gülay Baltalık'tan geldi.

 Kırşehir'imize yakışmayacak bir atama ile karşı karşıya kalmak bizleri derinden üzdü diyerek sözlerine başlayan Memleket Partisi Kırşehir İl Başkanı Gülay Baltalık , '' Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın eğitmenleri, kıymetli, fedakar öğretmenlerimizin  tayininin belirleneceği kurum olan İl Milli Eğitim Müdürlüğü atamasındaki faciaya tepkisiz kalamadım.   2013 yılından itibaren İçişleri Bakanlığına bağlı Afet ve Koordinasyon İl Müdürlüğü görevini yürüten, Açıköğretim mezunu Metin Alpaslan’ın, İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atanması, Ak Parti iktidarının tükenmişlik göstergesidir. Memleketimizde liyakati ayaklar altına alan bu zihniyet, devlette devamlılık dahi bırakmamıştır.   Kırşehir halkı adına soruyorum,2013 yılından beri Kırşehir Eğitim camiasından uzak olan sayın Alpaslan'ın özelliğinin sadece kültür bakan yardımcısının akrabası olması ve eski belediye başkanının yakın  adamlarından birinin kayınbiraderi olması dışında başka bir özelliği var mıdır? Siz hangi özelliğine istinaden atadınız? Yine tüm Kırşehir kamuoyu adına sormak istiyorum. Bu atama geleceğimizin teminatı olan gençlerimize torpil ve adam kayırmacılığı öğretmekten başka nasıl bir yarar sağlayacak?   Bu görev için İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde görev yapan, kendi içerisinde yetişmiş, Kırşehir'e hakim bir il müdürü olması gerekmiyor muydu? '' dedi.
Metin Alpaslan'ın Kırşehir Milli Eğitim Müdürlüğü'ne atanmasına ilişkin ilk tepki Muharrem İnce liderliğinde kurulan Memleket Partisi Kırşehir İl Başkanı Gülay Baltalık'tan geldi.

 Kırşehir'imize yakışmayacak bir atama ile karşı karşıya kalmak bizleri derinden üzdü diyerek sözlerine başlayan Memleket Partisi Kırşehir İl Başkanı Gülay Baltalık , '' Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın eğitmenleri, kıymetli, fedakar öğretmenlerimizin  tayininin belirleneceği kurum olan İl Milli Eğitim Müdürlüğü atamasındaki faciaya tepkisiz kalamadım.

 

2013 yılından itibaren İçişleri Bakanlığına bağlı Afet ve Koordinasyon İl Müdürlüğü görevini yürüten, Açıköğretim mezunu Metin Alpaslan’ın, İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atanması, Ak Parti iktidarının tükenmişlik göstergesidir. Memleketimizde liyakati ayaklar altına alan bu zihniyet, devlette devamlılık dahi bırakmamıştır.

 

Kırşehir halkı adına soruyorum,2013 yılından beri Kırşehir Eğitim camiasından uzak olan sayın Alpaslan'ın özelliğinin sadece kültür bakan yardımcısının akrabası olması ve eski belediye başkanının yakın  adamlarından birinin kayınbiraderi olması dışında başka bir özelliği var mıdır? Siz hangi özelliğine istinaden atadınız? Yine tüm Kırşehir kamuoyu adına sormak istiyorum. Bu atama geleceğimizin teminatı olan gençlerimize torpil ve adam kayırmacılığı öğretmekten başka nasıl bir yarar sağlayacak?

 

Bu görev için İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde görev yapan, kendi içerisinde yetişmiş, Kırşehir'e hakim bir il müdürü olması gerekmiyor muydu? '' dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.